Brigády v životopise

22. apr 2023

Prosím vás potrebujem poradiť. Uchádzam sa do prvej riadnej práce po vysokej škole a neviem ako mám urobiť životopis. Totiž nepáči sa mi, keď je na pol strany a zároveň neviem či je vhodné aby som tam písala brigády a sezónne roboty keď to s budúcim povolaním nesúvisí. Uviedla som tam, kde som absolvovala prax aj keď to mi tiež príde ako zbytočná informácia. Ako by ste to spravili vy? Na jednu stranu keby tam tie brigády napíšem, mohlo by to vyznieť tak že som sa nevenovala štúdiu ale na druhú keď to tam nenapíšem bude to úplne prázdne a bude to vyzerať že nemám pracovné návyky. Pracovné miesto mám isté, takže až tak to nezaváži ale nechcem aby to vyzeralo, že s tým počítam a nedala som si na forme záležať.

zmrzlinka2021
22. apr 2023

uvadzat aj brigady pre cloveka, co nikde nerobil je dobre, pretoze to hovori o tom, ze ten clovek aj pocas studia sa snazil a naberal urcite skusenosti, aj ked nesuvisiace s pracou o ktoru sa uchadza

marsmykkok
22. apr 2023

Netreba písať každú brigádu, čo si robila možno 1 deň. Ale zase nejaké môžeš uviesť. Najlepšie, čo súvisia s odborom a kompetenciami, prípadne daj také, ktoré myslíš, že ťa najviac naučili. Ak ani tak nebudeš vedieť vybrať, tak vyber nejaké 3 napríklad postupne počas rokov štúdia a daj tie.

lindous
22. apr 2023

Ja kým som mala za sebou len brigády, tak som niektoré v životopise uvedené mala...2 som mala také dlhodobé, ktoré sa mi tam hodili, aj keď nesúviseli priamo s odborom, snažila som sa nájsť nejaký prekryv a akoby sa na ne odvolať pri zručnostiach a vlastnostiach, ktoré som v CV spomínala...

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tttt12
22. apr 2023

Ahojky, pracujem ako recruiter kľudne mi napíš a pomôžem ti so životopisom