Brigáda v životopise

20. jún 2021

Pisete si do zivotopisu aj brigadu?
Moze sa stat, ze novy zamestnavatel bude odo mna pytat potvrdenie o predoslej brigade?

kacusik69
20. jún 2021

ak slo o oficialnu brigadu, a malo by mi preto vzniknut "okno" v zivotopise, urcite by som ju tam uviedla... uviedla by som aj vtedy ak by nadobudnute skusenosti boli prinosom pre nove zamestnanie... ale teda len vtedy ak by som mala riadnu zmluvu a vsetko z danej brigady... potvrdenie ako-take asi nema preco pytat, ked to vsak budes mat v zivotopise, asi sa moze spytat/zaujimat o nejake veci ak teda by slo o nieco spojene s potencialnou novou pracou

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ofzuza
20. jún 2021

Hned po skole som tam nejake brigady uvedene mala - doucovanie, technicka asistentka, lektorka tanca. Brigady ako dokladanie tovaru, triedenie spisov som si tam nedavala. Teraz uz ich tam samozrejme nemam a uvadzam len pozicie, ktore sa hodia pre poziciu, kde sa hlasim.

buberova
20. jún 2021

Dala by som tam iba také trošku na úrovni brigády alebo také ktoré súvisia s prácou ktorú sú hľadám. Napríklad hľadala som si prácu v administratíve tak som si do životopisu dala iba absolventskú prax a pár mesiacov, počas ktorých som tam pracovala na dohodu a potom súčasné zamestnanie tiež v administratíve. Načo tam budem písať že som 4 mesiace po škole predávala zmrzlinu a potom ďalšie 3 mesiace vykladala tovar v Tescu..

queen_el
20. jún 2021

Ak su relevantne tak ano. Ja som v poslednych rocnikoch VS mala brigady v odobore, tie tam ma ved su to tiez pracovne skusenosti. Ale ostatne brigady, ktore neboli v odbore som nepisala.

autor
20. jún 2021

A moze zamestnavatel pytat o tom nejaké potvrdenie?!

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ofzuza
20. jún 2021

Naco by mu to bolo?