Brigáda v realitke

9. sep 2024

Ahojte dievčatá, brigádovali ste niektorá v realitke?

alickapusinka
9. sep 2024

Ako brigádovať cez RK sa zamestnáš na živnosť. Majiteľ ma RK a zamestancov pracujúcich na živnosť.Pomáham predavať reality znamemu čo robi na živnosť ale nikdy som nepočula brigáda v RK to sa asi podľa mna ani nedá. RK ako taka ťa nevezme viac ako 90% RK ma zamestncov pracujucich na živosť to znamena že odvody SP a ZP.Ale o brigáde v RK som nikdy nepočula.

autor
9. sep 2024

@alickapusinka vidím často ponuku práce a možnosť aj brigadne preto sa tu pytam lebo tiež si neviem predstaviť čo znamená pracovať ako brigádnik v realitke.

alickapusinka
9. sep 2024

vieš čo či to nebude to čo robim ja vyhľadavam nehnuteľnosti pre RM a ak vezme do ponúky byt alebo dom alebo garaž a preda tak mám za to peniaze za odporúčaci typ.

sssss123
9. sep 2024

a nebude to pomoc s inzerciou?

autor
10. sep 2024

@alickapusinka ahha môže byť a oplatí sa to?

alickapusinka
10. sep 2024

Tak od šikovnosti musiš vždy snoriť striehnuť na okoli. Potom musiš niektorých aj presviedčať že aby dali RM do ponúky od šikovnosti.Niekedy mám mesačne 100 eur bolo už aj tak že som mala 500 eur.Ak si šikovna len musiš chodiť s RM davať vizitky do schránky. Zisťovať sledovať ale to len tak popri robote a podnikaniu ja robim.Zarobiť sa na tom nedá to by si musela robiť len to na 100% je to dobrý privýrobok.

alickapusinka
10. sep 2024

@sssss123 to bude vyhľadavať nehnuteľnosti za peniaze to robim aj ja.