Ahojte ako by ste riešili moju situáciu?
Mam 31 rokov bývam s rodičmi mam priateľa ale nepracujem koli tomu ze mam Epilepsiu a som pomalá a logicky mi to až tak nepali a som na ID
ja viem ze priateľ je unavený lebo pracuje plus doma v záhrade musí robiť
Ja mam doma tiež co robiť uvariť upratať a hovorí mi ze ja neviem co je to každý deň ráno vstávať a ísť do roboty,ze ja mam peniaze od štátu a nemusím ani prstom pohnúť áno viem ma pravdu
Chcela by som ísť do práce niekam kde nebudem musieť mať veľkú zodpovednosť napríklad roznos letákov niečo primitívne
čo chceš riešiť priateľa? a či prácu...
Priateľ je blbec - kvôli tým hlúpym rečiam... a do práce by bolo fajn, len vzhľadom na tvoj zdr. stav skús menej náročnú prácu... napr. dokladať tovar v Tescu...
v 30tke sa zamyslat ze by si nieco aj robit isla... neviem ake mas stavy, ako casto zachvaty... dcera ma 18, maturuje a uz na leto ma 2 brigady vybavene. tiez ma epi
Tiež poznám niekoho s epi a normálne chodí do fabriky robiť manuálne. Asi závisí od toho v akom to máš stave
@hksls Od tvôjho priaťela je to nepekné,že sa k tebe takto správa.Mal by ťa chápať,že si chorá.Ja som ťiež na ID,50%,už 18 rokov.Depresie,úzkosťi,porucha osobnosťi,lieky beriem pravidelňe,na kontroli chodím ťiež pravidelňe.Až pred siedmímy rokmy sa mi podarilo nájsť zamestnanie,kde nikomu nevadí,že som na ID,že som z liekoch spomalený trochu.Ale som vodár,a práca mi prináša veľa stresu.Praskňe voda,a ja niekedy na rýchlo neviem čo robiť.Aspoň že mám spolahlivých,dobrých kolegov,ktorý mi pomáhajú v ťažších robotách.Ale stále hľadám kľudňejšie miesto pre seba,zaťial bezúspešňe.A ťiež mám liek proti epilepsii,Timonil 3OO,ale len raz som mal záchvat našťastie.Veľa šťastia!🙂
V prvom rade nie je pekné od priateľa že ťa ponižuje, podľa mňa je to taký človek že keby on aj sedí 8 hodín v kancelárii a pije kávu a pozerá Facebook a ty budeš 16 hodín makať v bani bude on chudáčik čo sa narobí a ty budeš nič. Mne by svietila kontrolka nad takým chlapom. A k práci, brigáda by bola fajn. Musíš ale zvážiť čo zvládneš a za pokus nič nedáš, hlavne bude fajn že budeš medzi ľuďmi a trocha vybehnes zo stereotypu.