Som študentkou vysokej školy a chcela by som si v lete nájsť brigádu. Mám predstavu kde konkrétne ale riaditeľ danej firmy sa vyjadril že do pracovného pomeru natrvalo zatiaľ neberie nikoho. Lenže ja ešte nepotrebujem prácu keďže som študentka chcem len brigádu na zmluvu DOHODOU. Má zmysel sa pýtať na brigádu ak do pracovného pomeru riaditeľ ľudí neberie? Vysvetlite mi to niekto kto sa v tom lepšie vyzná alebo už brigádoval. Ďakujem.
@patus_2 je to drevárska firma
@patus_2 a vlastne ma zaujímalo vysvetlenie aby. nedošlo k nedorozumeniu alebo doslova trápnej situácii keďže sa vyjadril že neberie nikoho do práce zatiaľ. Tak aby som sa nepýtala zbytočne znova
Tak spolu so zivotopisom posli aj motivacny list, kde vysvetlis, ze ako vysokoskolak hladas brigadu na dohodu.
@titla skúsim teda... Ale neviem či pre mňa budú mať prácu lebo moja sestra bola na praxi a bola takmer len kancelárii alebo robila také pomocné práce
@titla mladšia sestra*
Vsak za skusku nic nedas. Co najhorsie sa Ti moze stat? Dostanes odmietavu odpoved, pripadne ziadnu.
Ťažko povedať, len sám riaditeľ vie, či potrebuje brigádnikov. Pošli životopis, pošli žiadosť a uvidíš. V akom odvetví je práca?