Brigáda pre mamičku na materskej

mamicka_1993
27. nov 2021

Ahojte žienky. Neviete mi prosim poradiť nejakú brigádu popri MD? Nemám záujem o žiadny predaj kozmetiky, rôzneho tovaru a podobne somariny, ani obchodovanie na kadejakých trhoch a podobne.. Chcela by som niečo jednoduché len na privyrobenie, napríklad nejaká administratíva alebo niečo také. Na internete neviem nič normálne nájsť. Ďakujem

annamalaga
27. nov 2021

Účtovníctvo vieš ? Jazyky preklad vieš ? Myslím si, že človek , čo niečo vie a ma v hlave, vie si najst prácu z domu bez problémov. Máš tu xy diskusii hľadaj.

mrnoname
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamicka_1993
autor
29. nov 2021

@annamalaga tak akože v hlave určite nasrate nemam,uctovnictvo viem ale skus len tak zo srandy hodiť do googla práca na doma a uvidíš.. Hľadám už niekoľko dní niečo seriózne a ver, že to nie je jednoduché lebo všade ponúkajú samy predaj kozmetiky a iných blbosti, alebo online prieskum, ankety a podobne... Seriózne nejdem nájsť nič, inak by som sem nepísala

annamalaga
29. nov 2021

@mamicka_1993 ja viem, že to je ťažké , si myslíš , že tu ti dajú návod , proste musíš dať dieťa do jaslí a ísť robiť tak, keď nevieš programovať , nemáš takú prácu , čo by ti zamestnávateľ umožnil robiť z domu žiaľ.