Ahojte, máte niekto skúsenosti s prácou na dohodu popri RD pre firmu, ide o pranie a žehlenie. Dali mi na výber, že či budú oni kupovať pracie prostriedky alebo ja.
Viete mi poradiť čo je lepšie? Ideálne niekto kto mal podobnú prácu. Budú chcieť odo mňa aj predstavu mzdy.
Neviem koľko sa tak bežne pýta a čo všetko a ako do toho rátať.
Jedna vec je koľko zaberie pranie (moja práčka zmiešané prádlo cca 1,5hod bez predpierky, bavlna na 95, s predpierkou okolo 2 hod.) Malo by ísť o uteráky a plachty.
Potom je tam sušenie (čo tiež musím mať na to nejaký priestor a čas) a potom samotné žehlenie.
Ak by mi niekto vedel poradiť bola by som vďačná.
☺️
Fúha... hlavne si nezabudni započítať amortizáciu práčky. Platená budeš zrejme "úkolovo" teda za jednu dávku. Tak si to všetko spočítaj - prací prášok, voda, elektrina, plus tá amortizácia práčky, sušiak, žehlička, elektrina. Keď to budeš mať spočítané, pripočítaj si, koľko hodín času ťa to bude stáť. Takže napr. 2 hodiny pranie, hodina žehlenie, hodina ďalšia manipulácia (nakladanie, vykladanie, vešanie, skladanie) x hodinová mzda. No a toľko si pýtaj. Asi to nebude zlatá baňa.
Každopádne ako píše baba vyššie, na vlastnej práčke takéto robiť, no ja neviem...
Budeš prať uteráky a plachty vo svojej práčke??? Na toto sa síce nepýtaš, ale to by som nerobila za žiadnych okolností.