Co si myslite o tom vsetkom? Bude sa dat este dostat do uk? Dnes bolo v spravach, zevraj sa budu zatvarat hranice a budu viza.. Manzel je uz tam 8 mesiacov a ja s detmi chcem ist za nim.. Deti sa tam aj narodili, zili sme tam vyse 8 rokov, potom sme sa vratili na svk asi tak na 4 roky a teraz sa chceme vratit naspat tam..
Prosim, ak viete niekto nejake blizsie info o tom, najlepsie ak by sa ozvali zeny alebo muzi zijuci v uk a mali priame info z diania tam.. Pomohlo by mi to..
Dakujem
@kulumulu123 neviem ci joj alebo markiza.. Ale mozes si to precitat na topky.sk
@xoxolusik no situacia je zatial asi taka ze theresa vraj vyhlasi free movement obmedzenia vtedy ked spusti clanok 50 ..
mimo toho vsekto ostatne su dohady jpp ..
treba pockat ...
co sledujem tak sa kazdy blazni vybavovat obcianstvo alebo permanent residency
moj nazor? viza podla mna nezavedu , ved to by museli vsektym vratane nemcom , francuzom atd ..a to si podla mna dovolit nemozu ...
Boze, zeny ja sa az bojim ci to stihneme sa tam dostat za manzelom.. Je vo faze hladania ubytovania pre nas.. Dom, byt..
@ervenka ako mna sa to netyka , residenciu mam uz davno ..
ono bude este velmi zaujimae sledovat co bude a vlastne ako to cele dopadne ...Bo v podstate terezka moze sice povedat co chce , ale zase neverim tomu ze vsetko co bude chciet aj dosiahne...
ale zatial co bolo povedane , ak budu obmedzenia tak skor k novo priselcom, ti co su tu , pracuju, neberu benefity mozu kludne spavat ...(s cim v podstate aj suhlasim )
@katie555 ja tam chcem ist s detmi, mam s manzelom aj NIN a manzel aj cez neho teraz funguje.. Cize aj moj ny mal byt v pohode.. Zili sme tam predtym 8 rokov a teraz by som sa tam rada vratila, ale ich benefity nechcem.. Chcem ist tam za lepsim zivotom, pracou, viac moznosti, buducnost pre deti..
Ahoj 🙂
Zijeme v UK s mazelom a s detmi. Ja neviem ale nic strasne sa tu nedeje. Manzel mi vravel ze vraj pokial zavedu viza tak by to nemalo byt tak skoro,vraj to potrva aj 2 roky.
Ale ja to vsetko neberiem moc vazne,pretoze vsetci dobre vieme,ze Markiza a Jojka a Topky.sk vedia vsetko pekne nafuknut.🙄
@viskupovaandrea presne tak.. Prave preto sa pytam realnych ludi, rodin zijucich tam.. Dakujem krasne za tvoj nazor..
@xoxolusik
Na tejto stranke si mozes citat o UK rozne clanky ak ju nepoznas 🙂
http://niesomdoma.eu/2017/02/britske-media-prin...
@viskupovaandrea dakujem krasne.. Prestudujem si vsetky zaujimavosti...
Boze zeny keby ste vedeli ako velmi sa chcem vratit do uk a dopriat detom nieco v ich zivote aj zazit.. Tu na svk a vychode zdochol pes ☹
@xoxolusik
Tomu verim.. Sak chodime na SK 2-3 krat do roka a vzdy sa neskutocne tesime spet do UK.
A preco ste sa vlastne vratili na SK ? Bolo to nutne?
Jasne,prestuduj si tu stranku. Su tam vseliake zaujimavosti 🙂
@viskupovaandrea nebolo to nutne... Spanikarili sme ked sme sa dopoculi o tej Boorovej, co jej socka vzala deti.. Len sme sa zlakli co sa deje a spakovali veci a odchod.. Hlupaci sme boli, teraz to uz viem.. Mozno to tak osud zariadil, aby som bola este s mojim ocom, ktory pred rokom nahle necakane zomrel ☹ kto vie... Ale lutujem.. Nemali sme sa tu vracat.. Strasna chyba
@xoxolusik
To ma mrzi ☹
Tak teraz ste sa poucili a ked sa dostanete do UK tak,uz si treba povedat,ze z UK odidete jedine ak vas vyhodia 😀
( Nas odtialto budu musiet vyhodit inak nikam nepojdeme haha )
@viskupovaandrea to si pis, ze to tak bude 😀 a dakujem.. Najbolestivejsie uz preslo, hoci mi nic ocka nevrati a velmi som ho lubila.. ☹ ale deti a manzel stali pri mne a pomohli mi stale a pomohli mi pozbierat sily.. Treba zit dalej a preto chcem ist tam, kde je teraz moja draha polovicka a strasne mi chyba...
hlavne necitaj clanky s niesom doma eu ..omg tam davaju take nezmyselne polopravdive bludy,ze zbytocne siria paniku a ludia tomu veria.. mas kopu uk novintelevizie kde si mozes pozriet ako to prave je ... a i ked sme v uk vieme tolko co ostatny -dokopy nic kedze ani parlament a ani terezka ci betka nevedia presne ako to bude,,,, maximalne zasa zavedu pracovne vizum ako kedysi co nebolo az tak zle... a nebudete mat pristup k benefitom , co pre pracujucich tiez nieje problem ... cestovat sa sem bude i nadalej
@xoxolusik presne ako pises 😘
Tak sup do lietadla za ocinom a za lepsim zivotom ❤
@viskupovaandrea keby ta ten hore vypocul a pomohol nam v tom 🙂 dakujem, si zlata 🙂
@silaviat viza by mi prekazali, kedze my tam chceme ist zit ako rodina natrvalo a co sa benefitov tyka, tak to si kludne mozu nechat.. Mne o benefity vobec nejde.. Prave naopak, nechcem o nich ani pocut, lebo chcem zarobit a sporit pre deti, pre nas, ist na dovcu k moru cela rodinka a podobne.. 🙂
@xoxolusik viza ako boli kedysi-pracovne povolenie- kolke z nas tu tak prisli a nemali sme problemy ... pokial robis a nemas dlhy benefity,nesedis doma na zadku a nemas problem so zakonom, co predpokladam sa ani jedno nechystate tak ziaden strach.. kludne pomalinky zacni balit , vyhoda ze uz mas NI lebo s tym mozno budu robit mensie problemy inak nie... kedze si tu uz bola vies co a ako manzel tu stale je takze o to lahsie pre vas ... naozaj nestresovat
@miuska99 nesadnem a nejdem prec, lebo zacat zase odznova v uk s dbomi detmi nie je take jednoduche, ako si to napisala, ze sadnut do lietadla a odist.. Ja chcem pre deti buducnost, tu na vychode nic nikdy mat nebudu.. Niet tu ani len kam ist ako day out, uzit si do zabavneho parku povedzme.. Platy a zivot tu je na zaplakanie.. Deti snad maju pravo spoznat krajinu kde sa narodili.. Nemusis sa do mna navazat.. Ty si zariad ako ty vies.. Ja si zariadim ako ja uznam za vhodne.. Temu som neotvarala preto, aby ma tu chodili zeny osocovat ako ty.. Ale poradit sa s rodinami, ktore tam priamo ziju teraz.. Prepac, ale ak si nervozna alebo co, tak si to chod vydebatovat s dotycnou osobou a nevylievaj si zlost na mne..
V ktory spravach to davali??? Mna toto tiez celkom zaujima