Boli ste na výbere na inšpektoráte práce v Banskej Bystrici?

ivicka22
28. mar 2017

Ahojte maminky, chcem sa s Vami podeliť o skúsenosť. Prednedávnom som bola na výbere na inšpektoráte práce v Banskej Bystrici. Naučila som sa kopu potrebných zákonov, urobila test a na ústnom pohovore hotová pohroma. V komisii bolo 5 ludi, skúšal ma hlavne jeden, ostatní čušali a ten chlap ma totálne zdeptal, vedela som odpovedať aj na otázky zo zákonov a on to aj napriek tomu tak prekrúcal, aby zo mňa urobil totálneho blbca, držali ma tam hrozne dlho a normálne sa na mne odbavovali, samozrejme mi prišla odpoveď, že som nevyhovela. Bola som už na viacerých pohovoroch, ale toto som nezažila. Test bol pritom ťažký (prešla ním ani nie polovica ľudí), plat nejakých 500€, ešte požadujú aj plynule angličtinu. Predo mnou bola ešte jedna baba, milá, zlatá a tá z tade vyšla tiež ako keby ju tam mučili, že to bolo hrozné. No a ešte som si myslela, že asi to robia preto, že už majú vybratých ľudí, ale o chvíľu vyhlásili ďalšie výberové konanie. Ja už fakt neviem, kde si má normálny vyštudovaný človek hľadať prácu, teraz som v štádiu, že sa neviem odhodlať na ďalšie hľadanie ☹

fables
28. mar 2017

Ahoj, môj priateľ tam bol - chlap ako hora a tiež sa musel dlho spamätávať, ale neboj, treba skúšať, niečo sa nájde. No a ešte po tom, čo som sa dozvedela od jednej kamošky, buď rada, že ťa tam nevzali, z tade ľudia odchádzajú, sú tam fakt zlé podmienky.

ivicka22
autor
28. mar 2017

Ďakujem za podporu, ja viem, že treba ísť ďalej. A on bol tiež na PPV alebo na inom oddelení?

fables
28. mar 2017

On bol aj na tej bezpečnosti, neviem presne ako sa to volá, ale na ústne sa dostal len na pracovnoprávne - asi to PPV. Veď ak chceš, napíšem ti ešte viac do správy.

ivicka22
autor
28. mar 2017

Super, budem rada 🙂