Ahojte,bol niekto z vás v škole v prírode ako zdravotník? Skúsenosti?
Chcela by som vedieť náplň práce zdravotníka,či potrebujem mať vybavené nejaké papierovačky,resp.či tam je nejaká odmena.Ide o to že ma oslovila škola,kde chodí moje dieťa,ale info okrem termínu nemám žiadne zatiaľ.
V 1.rade si zváž, či si ochotná na 5 dní čerpať dovolenku. Ak áno, určite si vyzisti, či lieky, obväzy,... zabezpečí škola, alebo to budú chcieť od teba.
Zvyčajne preplatia ubytovanie, stravu a býva aj finančná odmena /poznám aj takých, ktorí to robili len za to - bez finančnej odmeny/
Vybavenie zabezpečuje škola, musíš mať zdravotné vzdelanie.
Na starosti má podávanie liekov, ktoré deti pravidelne užívajú a prinesú si ich so sebou, potom základnú 1. pomoc pri úrazoch, bolestiach a pod.
Zdravotník sa musí postarať aj o dieťa, ktoré ochorie počas pobytu.
V ŠvP robí "klieštovú" kontrolu a kliešťa aj vyberá.
@sunny15 Uz je to asi neskoro,kedze je uz asi po obdobi SVP,ale az teraz som citala tento prispevok.Ja som bola tento raz ako zdravotnik s tretiakmi,kedze tam mam aj dcerku.Financnu odmenu davali na uhradu liekov v minulosti,teraz nedavaju.Lieky a zdravotny material som kupila sama.Ano 5 dni dovolenky.Vobec to vsak nelutujem,bola to pekna skusenost. Narocnost prace dla zdravotneho stavu deti.Poskytuje sa prva pomoc,ked je nieco vaznejsie,vola sa rodic,aby prisiel po dieta.
Baby , môžte mi napísať akú školu máte vy( ja pracujem v lekárni)...oslovili má🙂ale neviem či vlastne môžem ist