Dobrý deň, po 1x začnem do roboty chodiť na 5 ranu čiže vstávať aspoň o 4. Mám strach že to nedám.. je tu niekto kto tiež tak skorej vstáva? bojím sa že to nedám máte nejaké rady ako to dať ? 🙂 Ďakujem za pomoc
ak si zdrava, netrpis nespavostou, uzkostami tak das, ak mas problemy so spankom tak dlhodobo to bude viesť ku kolapsu
A potom je tu ešte iné riešenie ….pohladat si prácu kde začínaš neskôr napr o 7.00
@pupa12 Niekoľko rokov už vstávam každý pracovný deň o 4:00-4:15 a pohoda.
Bežné stávam o štvrtej, niekedy už o tretej
Môj muž už 11 rokov vstáva pred 3
Ja by som to pravidelne nedala
Ďakujem vám za rady.. nuz, neostáva mi nič iné ako to skúsiť lebo inu pracovnú ponuku zatiaľ nemám.. Mám z toho veľké obavy ale snáď to zvládnem..
Vstavam 3:10 🤷♀️pohode
@pupa12 určite to dáš, zvykneš si. Aaaa, ak nie, časom si nájdeš inú prácu. Zbytočne sa nestresuj vopred. Držím palceky 👍
No keďže nemáš inú prácu tak musíš. Ja by som to nedala, vstavam o 6.a aj to sa mi nechce. Chodím spávať o 22.
Ďakujem vám ❤️
Podla mna vela zalezi aky mas biorytmus..ked som robila na zmeny,nocne som zvladala uplne v pohode,rannky kedy som vstavala pred 5tou bol pre mna zabijak..teraz pracujem od 8-16 ,vstavam najskor 7:40 kedze prevazne pracujem z HO a mozog mi zacina poriadne zapinat az niekedy o 11-12tej 😂
Vstávam 3:30 odchádzam z domu o 5tej a áno dávam to zvykneš si😌
@dollyzv si taký typ ako ja 😉presne aj tie nočné som robila 8 r pre mňa je to ľahšie ako ranné vstávanie.Pre mňa by bol ideál chodiť do práce na 9-10 hodinu.Uplne prebudena, že viem rozmýšľať a nie som malatna unavená som po naobedovani a najproduktívnejšia poobede, až podvecer.Jedine šťastie, že robím z domu.My sme všetci sovy moji rodičia, dcéra, muž..ja neviem vstávať s radosťou ani o 06.Darmo raz máme daný nejaký biorytmus vnútorné hodiny a aj preto je toľko ľudí unavených, lebo sa tým neriadia a idú proti sebe
@pupa12 vstavam o 4 rano a v praci zacinam o 7. Uz som si na to skore vstavanie ako tak zvykla, ale aj tak z prace chodim uplne vystavena. Po praci si obcas musim dat aspon hodinoveho slofika, aby som aspon ako tak po zvysok dna fungovala.
Aj ked mam volno, tak o cca 5 uz nespim. Malokedy sa mi podari spat dlhsie ako max do 6-7. Dnes som vynimocne vstala po 9 a boli ma hlava z toho.
V prvom rade si pories pracovnú zmluvu a tak vstávanie! Nikdy nenastupuj do prace bez riadne podpísanej pracovnej zmluvy.
@pupa12 vstavam uz skoro rok o 4:30. Spat chodim najneskor o 22:30. V pohode mi to staci. Vynechas vecer farmu, alebo podobny hnoj a mozes ist skor spat a potom v pohode vstanes. Ale je pravda, ze ja som cely zivot vtaca.