Billa - zástupca vedúceho

eleonoris
26. dec 2023

Ahojte
Viem, že na túto tému sú tu diskusie , ale staršie.
Dostala som ponuku v Bille na pozíciu zástupca vedúceho
Nemáte niekto skúsenosti s toutou pozíciou ,
Resp aká je práca v Bille
Momentálne pracujem c Lidli a to jw naozaj des a hruza
Neskutočne nadčasy , extrémna buzeracia vedúceho , nedodržiavanie zákonníka prace
Že či to tak funguje aj v Bille a práca v obchode je všade rovnaká ?
Ďakujem za akékoľvek príspevky

nelca0510
27. dec 2023

@eleonoris nuž,záleží či lahôdky alebo predajňa. Budeš normlane robiť predavačku a keď nebude vedúci,budeš ho zastupovať.

gabika0825
27. dec 2023

@eleonoris kamarátka tam pracovala ale ako predavačka, bolo to asi 5-6 r. Dozadu, jej známa robila zástupcu vedúceho, ona kamoske ponúkla miesto predavacky keď hľadala prácu, no praca predavacky veľmi náročná a aj tá zástupkyňa je v podstate predavačka, aj s tovarom robí, keď je vedúci mimo prevádzky tak ho zastupuje čiže všetky tieto činnosti+ zastupovanie vedúceho. Ak sa nechces psychicky aj fyzicky zložiť, nešla by som do toho

eleonoris
autor
27. dec 2023

Ďakujem za odpovede
Tiež popravde neviem či ísť so toho
Teraz som tiež predavačka s vyššími kompetenciami
😂
Len tie nadčasy sú neznesiteľne už v lidli , každý deň hodina a niekedy aj viac 🫣🫣
Neviete náhodou , či sú rám aj voľne víkendy apson jeden?
Momentálne nemáme žiadny a to je onicom mať voľno cez týždeň ,ale víkend keď je manžel doka som v robote celý mesiac

bosorkabb
6. jan 2024

Moja mama robí v Bille a ona je spokojná. Zastupuje vedúceho keď tam nie je.

eleonoris
autor
6. jan 2024

@bosorkabb ďakujem 🙌🏻

eleonoris
autor
7. jan 2024

@bosorkabb nakoniec som to vzala nevedela by si mi prosim tá povedať len či máva aj voľne víkendy ? Povedali mi že min 2 musi odrobiť a viac nie a tvrdili že nadčasy minimálne , ďakujem !

bosorkabb
7. jan 2024

@eleonoris áno 2 musí odrobit keďže sa striedajú. Keď vypadne pekár napríklad tak vedúci ak nikoho nezoženie tak musí vypiect. Občas máva tým padok aj nadčas. Záleží to všetko aj od toho či veľká alebo malá Billa.

eleonoris
autor
7. jan 2024

@bosorkabb ďakujem !

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eleonoris
autor
7. jan 2024

@sheila121 ďakujem !