Dobrý deň. Chcel by som sa spytat, či náhodou nemáte niekto vypracovane otazky na ústnu skúšku BT časť A? Na internete za ne pýtajú dosť veľké peniaze, tak ich vypracovavam sám ale niektorými vecami som si není úplne istý. Ďakujem .
@trpaslik25 ak nezohnas tak daj vediet..ja by som ich mala este mat vsetky vypracovane
@lenocka8894 Ak by som teda mohol poprosiť vedela by ste mi ich poslať ? Pripadne zazdielať na disku google lebo to bude asi väčší súbor.
@lenocka8894 dobrý deň, vedeli by ste mi prosim zaslať vypracované otazky na skušky BT, o chviľu ma čakaju a som z toho zúfali, ... Ďakujem pekne. ak budete ochotna tak na mail emo.vrabel@gmail.com
@lenocka8894 Dobrý deň 🙂 Vedela by ste prosím Vás aj mne zaslať vypracované otázky? Kissovavivienn@gmail.com Vopred Vam ďakujem
Pripnem sa. Aj mňa čakajú.
Zdravim kolegovia, môžem aj ja poprosit vypracovane otázky, tiez sa pripravujem na skúšky😐 na mail dmokrys99@gmail.com
Ďakujem!
Dobry den kolegovia, tiez ma cakaju skusky na BT, velmi by mi pomohlo, ak by mal niekto vypracovane otazky. Moj mail je zuzka.nadova@gmail.com
Dakujem! 🙏🏻
Dobry den. Mozem Vas tiez poprosit o preposlanie vypracovanych otazok na lukas.bino@gmail.com ? Vopred dakujem.
@luckyluck7 pripomen sa mi v pondelok. Pošlem ti.
@koniarova najneskor do konca septembra
@koniarova ja som dostala termin o 2 mesiace,cize cim skor,tym asi aj lepsie.
@katsmolkova a už si bola?
@koniarova ja som bola v maji. V marci som posielala prihlasku.
@koniarova Viete mi prosím taktiez zaslať materiály na učenie, budem Vam vďačný. Tiež sa chystám ist v Jeseni, takže je veľká pravdepodobnosť ze sa stretneme v jeden termín.
@koniarova dobrý deň prosím Vás zašlite aj mne kissovavivienn@gmail.com ďakujem Vám veľmi pekne.
@koniarova prosím poslali by ste aj mne? Veľmi pekne ďakujem michalickovaeva@seznam.cz
tiež sa pridám, ak by bol niekto ochotný poslať na mail write.here@seznam.cz A veľmi ďakujem.
Dobrý deň, tiež sa s kolegyňou chystáme na BT skúšky, boli by ste taký láskavý a poslali mi na mail vypracované otázky? Veľmi by nám to pomohlo.
pedro78785@gmail.com
@koniarova Mohol by som Vás pekne poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na BT technika? S kolegyňou sme tiež už v strese že sa blíži termín.
Ak by ste boli taká láskavá tak na pedro78785@gmail.com
@trpaslik25 pripomeň sa mi v pondelok. Pozriem v robote.