Berú vyučených opatrovateľov s trojročnou praxou pracovať do nemocnice?

bivan1234
18. sep 2021

Dobrý deň som tu nový som prvak na strednej škole učím sa za opatrovatela sociálna starostlivosť
chcem sa spýtať ked budem mať 3 ročnu prax ako opatrovateľ a výučný list ako opatrovateľ zoberú má pracovať do nemocnice ? Moc ma to tam ťahá ! Či potrebujem kurz sanitara ? 😏 Máte niekto skúsenosť robil už niekto opatrovatela nemocnici zobrali vás ? Ďakujem za odpovede 🙏

lucia851
18. sep 2021

@bivan1234 ja som mala spravenú strednú školu opatrovateľka výchovavatelka a zobrali ma po skole normálne robiť sanitarku do nemocnice

bivan1234
autor
18. sep 2021

@lucia851
@lucia851 to vážne vás zobrali ? Ja mám iba študijný odbor opatrovatel Takže nepotrebujem si robiť sanitarsky kurz ? Pracujete tam ešte ? A ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙏🙏

lucia851
18. sep 2021

@bivan1234 áno zobrali ma tam. Sa pre istotu spýtaj ci nepotrebujes kurz ale myslím ze nie. Už tam nerobím 11 rokov, bola som na materskej a teraz som na invalidnom dôchodku pre zdravotné problémy ale idem do prace ale iba na 8 hodín inde robit

bivan1234
autor
19. sep 2021

@lucia851 ďakujem za radu a zobrali vás aj bez sanitarskeho kurzu ?? Ak sa smiem spýtať ?