Ahojte, chcem sa spytat, v praci som uz 6 rokov, mam este staru zmluvu.
Teraz pozeram ponuky na rovnaku poziciu ako mam ja v mojej firme a ponukaju benefity typu, 10 dni volna naviac, prispevok na mobil 900eur. Multisport karta atd. Ja nic z toho nemam. Mozem s tym nieco robit ? Alebo plati to co som mal v zmluve ja pred 6 rokmi?
@saimooon852 posli životopis uvidíš ci ta zoberú 😂. Ale nie, reálne ako bolo písané, informuj sa na HR, tak isto to môže byť "lákadlo".
Len pozor.. kolki napíšu benefity a nič z toho..ako v našej firme...
@saimooon852 ved benefity platia pre vsetkych zamestnancov, nie? nebyvaju uvedene v pracovnej zmluve, spytaj sa na HR
Presne ako píše @liz_lemon ak máte v práci benefity, ktoré spomínaš (príspevok na mobil, dni dovolenky navyše, multisport karta), sú pre všetkých. Určite sú v internej smernici pre všetkých a určite nie sú iba pre nových zamestnancov. Pracovná zmluva s tým nemá nič spoločné.
Ale ak si pozeral inzeráty na iné firmy, len rovnaké pozície, tak to je nepodstatné pre teba, čo je v iných firmách. Každá firma dáva benefity, aké uzná. Neexistuje nič také, že rovnaká pozícia má v každej firme rovnaké benefity.
Urcite sa popytaj, len casto plati carovna formula - benefity nie su narokovatelne
To že napíšu takéto benefity ešte nemusí znamenať, že ozaj ich potom aj poskytnú 😀 Však ak sa ti zdá málo to, čo máš, tak to rieš u vás vo firme. Alebo skús pracovnú pozíciu v inej firme.
@tabakmirka
@stvura
@lasona
tak sa ozvite, ak vam zamestnavatel neposkytuje nieco, co slubuje, ja pracujem vo velkej spolocnosti, benefity su odstupnovane podla poctu odpracovanych rokov, ale vsetky, ktore mi prisluchaju mozem vyuzivat, mozno vyhoda velkeho zamestnavatela, ze sa naozaj snazi vychadzat ludom v ustrety, a ludia sa hned buria, ak by nebodaj nieco nebolo, ako sa deklaruje
Mala som kolegu , ktorý predtým pracoval v jednej poisťovni a na jeho a pozície jeho dalších kolegov , bol nástupný plat o cca 500€ vyšší . Tak všetci išli na vedenie s výpoveďami a zároveň aj so životopisom ako záujemcovia danej pozície … všetkým výpovede prijali a späť nezobrali nikoho …. Aj takto to funguje
Obrat sa na vase HR oddelenie.