Baví vás práca?

daniela2202
25. feb 2022

Skúsenosti, zážitky, postrehy....
Baví vás práca, či chodíte z nutnosti?
Zdierajú vás, alebo je to adekvátne k práci? Pri výplate plačete, alebo sa vidíte na nákupoch ? Kolegovia sú priateľskí, alebo kto z koho? Pracovný čas je ok, alebo v práci už aj spíte? Je dôležité vaše vzdelanie, alebo to zvládne aj základná ?

sissy27
25. feb 2022

@daniela2202 nikdy je nie je nič na 100% dokonalé ale ak by som z akéhokoľvek dôvodu bola v práci vyslovene nespokojná (pracovná náplň, ohodnotenie, kolektív, pracovná doba, prostredie…), tak si nájdem nového zamestnávateľa…a na to, aby som si mohla aspoň trochu vyberať, je dôležité aj vzdelanie a nadobudnuté schopnosti. So základným vzdelaním si človek veľmi vyberať nemôže na trhu práce…

nafka0483
25. feb 2022

Momentalne som na materskej. Praca ma bavila, ohodnotenie financne aj nefinancne adekvatne, nesledujem ktory den nabehne vyplata pretoze mam vzdy na ucte taky zostatok ze zijem v pohode, nastastie.
Kolegovia, nadriadeni super, pracovne prostredie na urovni, pracovny cas velmi flexibilny, uvazok klasika 40h tyzdenne. Vzdelanie nerozhoduje, ale aktualne schopnosti, vedomosti, skusenosti, zrucnosti.

veronikaszabova
25. feb 2022

@daniela2202 ano, praca ma bavi. Chodim do nej rada a s usmevom. Kolektiv super, benefity tiez. Nemam sa co stazovat 🙂

petronellla87
25. feb 2022

@daniela2202 mna praca bavi, kolegovia aj nadriadeni su v pohode, flexibilny prac.cas, plat adekvatny, a moja praca je odborna so zakl. by to clovek nedal🙂

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkav9
25. feb 2022

@daniela2202 aj nam dievcata poviete co robite?

veltraud
25. feb 2022

robim v marketingu, prostredie aj ludia super, praca zaujimava, pracovny cas od teraz, pokial je potrebne (su mesiace, ked mam odrobenych 250 hodin, aj take, ked mam 150 hodin). Plat je fajn, vzdy by mohol byt vyssi (🙂), benefity nadstandardne (auto, telefon, nb, jazyk, ovocie, multisport...). Praca nevyzaduje (aspon u nas) extra vzdelanie, min ss vsak potrebna je, ale sikonvost, chut pracovat a ucit sa. Ale teda praca obnasa pomerne dost stresu, a neda sa robit striktne od-do. Nastupne platy sa hybu nad slovenskym priemerom.

ivkazba
25. feb 2022

Mám 43 rokov, nikdy ma v práci nezdierali, v podstate nikdy som ani nerobila prácu, ktorá by ma nebavila. Nevidela som nikdy dôvod k tomu, aby som robila niečo, čo ma nebaví a za peniaze a ostatné benefity, ktoré sa mi nezdajú adekvátne. Ale aj som dosť makala na sebe, aby som to mala. Nemám VŠ, hoci väčšina ľudí, ktorí robia alebo robili čo ja, ju mali. A rovnako tak som nikdy nemala problémy s kolegami, práve naopak.

stary_ujco
25. feb 2022

Ja mam elektricku prácu...
Do roboty chodim s odporom, v robote vladne napetie a medzi kolegami to iskrí... 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podmostom
25. feb 2022

@daniela2202 práca otrava, kolegovci super, už mi chýbajú,lebo som dlho na HO. Plat primeraný. Pracujem na 7 hodín, občas robím dlhšie ale väčšinou kratšie. Momentálne mi táto práca vyhovuje, ze mam dosť času na seba, deti, domácnosť.. A zo vzdelania uplatňujem v práci iba jazyky.

nice202
25. feb 2022

Baví

mimisram
25. feb 2022

Bavilo ma to, kolegov som mala super, teším sa, že po materskej sa vrátim späť, pretože robota bola fajn, plat tiež nebol zlý takže som sa nemala na čo sťažovať.

soldi
25. feb 2022

Ja volam svoju pracu dream job 😀
Skvely kolektiv
Flexibilny pracovny cas
Nadstandartny zarobok
Nikto neriesi pn ani volno
Ziadny stres
Pracovne cesty v ramci eu (na dobrovolnej baze).

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
choco6
25. feb 2022

Rozmyslam ze si najdem novu pracu 🙈🤣

lesana25
25. feb 2022

Nechodím tam nijak nasrata ani otrávená, takze asi aj baví.
Mám to relatívne blízko, kolektív v pohode.

nice202
25. feb 2022

@choco6 ak ťa nebaví, zmeň. Ja som si urobila po tridsiatke VŠ a robím, čo ma baví. Dovtedy som sa len trápila v nudných prácach.

zuzubb007
25. feb 2022

Milujem svoju pracu, po vikende sa uz tesim do roboty to malokto povie, pracovna doba brutalna, podmienky perfektne proste vsetko top nevymenila by som uz len z dovodu, ze taku by som uz nenasla

petronellla87
25. feb 2022

@lenkav9 ja kreslim😆 ale nie obrazy ale technicke vykresy na oddeleni vyrobnej konstrukcie v strojarskej firme

sense
25. feb 2022

Práca ma viac plusov ako mínus....

dkethe
25. feb 2022

Moja prva praca ma velmi bavila, zarobok nadstandardny. No doslo k personalnym zmenam, zacal teror, zdrhla som na MD 🙈
Moja buduca praca vyzera, ze bude uplne uchvatna, usmev na tvari kazde rano aj 15.teho v mesiaci 😅 uz aby som nastupila 🙏

choco6
25. feb 2022

@nice202 Ale ja uz mam VS, aj praca je celkom no, ale neviem si predstavit ze to budem robit dalsich 30 rokov, a bohuzial kolegyna je .... 🙈😂 ale rozmyslam nad pedagogickym minimom a pojdem ucit chemiu 😍 🤷‍♀️

sasitimi17
27. feb 2022

@soldi wau, môžem sa spýtať čo za prácu to je ? (Naozaj dream job🤩)

soldi
27. feb 2022

@sasitimi17 taka mala firmicka, anglicko nemecka, co vyraba dizajnovy nabytok pre cely svet 🙂

marca12
27. feb 2022

@daniela2202 ja som nadmieru spokojna. Kolegovia super,sef sa da zvladnut a aj ked mame vela roboty a obcas tlacia terminy,je to pre mna vysnena praca. K tejto robote potrebujem VS. Pracovny cas mame stanoveny,ale nikto nepozera,ci prides presne v stanoveny cas alebo meskas a takisto aj odist mozes skor,ak to neprehanas casto. Mozem robit aj z domu niektore dni.

lenkav9
27. feb 2022

@marca12 a kdeze to robis?

ivusik8888
21. apr 2022

@soldi dobrý deň, tak to je úžasná práca. Radosť do takej chodiť. Je potrebné v takejto oblasti vedieť jazyk? Práve premýšľam, kde by ma to najviac napĺňalo,(hľadám si prácu) tak zháňam informácie. (Kde by som sa videla a bavilo ma to)popri deťoch časovo aj finančne. 😀

soldi
21. apr 2022

@ivusik8888 dobry den. Samozrejme. Anglictina je uplny zaklad. Vacsina k tomu ovlada dalsi svetovy jazyk este

ivusik8888
21. apr 2022

@soldi vďaka za odpoveď.🙂