Banners broker a vaše skúsenosti so zárobkom

zrka
6. jan 2013

ahojte, ma tu niekto skusenosti so zarobkom s Banners broker? Vie niekto, ci sa da v spolupraci s touto firmou zarobit? vdaka

scarlet28
7. jan 2013

akurát som sa jednej mamičky na to pýtala a čakám na odpoveď...

elegaj
27. jan 2013

@zrka Ahoj, som zaregistrovaná od začiatku novembra. Budem si vyberať svoj vklad okolo 20.februára. Mám už bankomatovú kartičku. Môj sponzor vyberal už 4x. Zaregistrovaný bol v júli 2012.
Baví ma to si otvárať svoj účet, a dívať sa na to ako panely pracujú. A pre tých, ktorí majú nejaký problém s tým, že je to pyramídová hra atď., nech sa obrátia s konkrétnou otázkou, alebo s problémom, o ktorom vedia priamo na na medzinárodnú spoločnosť právnikov:
Legal solutions worldwide

Email us at info@worldlawdirect.com.

Kto chcete vedieť viac o bb a zaregistrovať sa, prepošlem Vám úvodnú prezentáciu, a ponôkam aj vstupný balíček za 25 US dolárov.
Elena

elegaj
27. jan 2013

@zrka Ahoj, som zaregistrovaná od začiatku novembra 2012. Budem si vyberať svoj vklad okolo 20.februára.Vložila som do projektu 500 Eur. Vyberiem si túto sumu, a ďalej budem pracovať s "vyrobenými panelmi". Mám už bankomatovú kartičku. Môj sponzor vyberal už 4x. Zaregistrovaný bol v júli 2012.
Baví ma to si otvárať svoj účet, a dívať sa na to ako panely pracujú. A pre tých, ktorí majú nejaký problém s tým, že je to pyramídová hra atď., nech sa obrátia s konkrétnou otázkou, alebo s problémom, o ktorom vedia priamo na medzinárodnú spoločnosť právnikov:
Legal solutions worldwide

Email us at info@worldlawdirect.com.

Kto chcete vedieť viac o bb a zaregistrovať sa, prepošlem Vám úvodnú prezentáciu, a ponúkam aj vstupný balíček za 25 US dolárov.
Elena
@zrka