Ahojte baby, je tu niektorá, ktorá predáva avon produkty? Ja s tým akurát začínam a chcela by som sa opýtať aké máte objednávky a aký máte z toho zisk. Či sa to vôbec oplatí, ak by som na začiatku mala len nízke objednávky.
vsetko je to o tom, ako vies predat produkt..len skusenosti ta posunu dalej 🙂
Aký je vlastne zisk z nízkej objednávky? 🙂 Napr. len 35 eur.
Ahoj, ja tiež dlhé roky spolupracujem s Avonom a som veľmi spokojná. A určite oplatí, tá sieť zákazníčok sa Ti postupne rozrastie a budeš mať vyššie objednávky. Zo začiatku si možno za ten zisk kúpiš len niečo pre seba, na čom máš ale zasa tiež zľavu čiže tiež šetríš, a časom Ti aj niečo zostane navyše. Ja to robím hlavne preto, že mám ich kozmetiku rada a postupne som akosi, priznám sa neplánovane, začala naberať zákazníčky a už si viem aj celkom slušne privyrobiť. A nedávno som sa stala aj Sales leaderkou čiže ak by ste niektorá mala záujem, viem vás zaregistrovať ako Avon lady. Kľudne mi napíšte správu ak by ste chceli vedieť viac 🙂
Oprasujem stránku 🙂 Ponúkam s registráciou darčeky, katalógy, rôzne benefity. Keď chceš mať svoj eshop a nemáš naň možnosti, môžeš využiť online obchod pre avon, ktorý si vytvoríš úplne bezplatne a bude iba tvoj. Pre bližšie info IP
Tak, ak by si chcela zarabat, stan sa liderkou
Baby prosím vás ako to funguje s Avon lady? Nerozumiem tomu celému... Ja môžem mať zľavy na produkty ak som lady? To znamená to že ja keď sa prihlásil ako Avon lady tak sa mi zobrazí katalóg na ich stránke len s nižšími cenami a tie si môžem objednať? A zákaznícky majú v katalógu iné ceny? Alebo ako to je? Prosím napíšte mi ďakujem
@ema163 potreboval by som sa spytat ked som dal objednavku tak mi prislo ze bola zadrzana neviem preco este ani som neplatil lebo na dobierku az a teraz neviem co dalej ci mam urobit novu objednavku a tamtu nezapocitaju ked pisali ze zadrzana?
@janicqa284 ahoj ja som avon lady už 11 rokov a som spokojna 🙂 aj ja som zacínala najprv z nízkymi objednávkami,neobjednávala som každú jednu kampaň 🙂 a teraz kolegyne v práci samé odo mna pytaju katalogy nie vždy a každy mesiac ale oplatí sa keď je dobrá akcia a aj vieš ušetriť a máš výrobky za lacnejšie čo je super 🙂
Na začiatku som tiež chcela s tým prestať ale som rada,že som to nevzdala 😉