Au-pair v USA

11. feb 2024

Ahojte, išli by ste robiť do USA opatrovateľku za necelých 1000 dolárov tesne pred 30? Dostala som takú ponuku a rozhodujem sa, či ísť alebo mám radšej dať prednosť kariére tu na SK.

stellarstar
11. feb 2024

1000 $ nie ostanem doma

brendaa
11. feb 2024

Cez agentúru - overenú, do akého mesta?
Rodinu poznáš? Kvôli jazyku, keď mám všetko zabezpečené, nemám tu žiadne záväzky tak vtedy áno... ja áno....

egonsk
11. feb 2024

urcite nie, je to menej ako tamojsia minimalna mzda. Najdi si tabulky aby si vedela v danej lokalite aka je mzda pre danu poziciu.

zafir01
11. feb 2024

sesternica tak sla ked mala 20 . zije tam uz cez 10 rokov, robi pre pfizer nejaku manazerku . naucila sa jazyk, domaci jej platili vsetko , skolu , ubytovanie, stravu, a okrem platu hoci uplne minimalneho, dostavala od nich este vreckove, a nejake pernamentky do fitka, na benzin a pod, cize ten svoj plat realne ani minat nemusela . chodila s rodinou na dovolenky . zila dlho na predmesti NY . teraz sa odstahovala do bostonu , kde sa uz tretim rokom svoju pracu, neopatruje . na sk sa vratit nechce a pochvaluje si .

svetlonos
11. feb 2024

Robila som opatrovatelku v At v 2010-2011 za 1200€, dve deti. Pokial vieš nj /aj a nemas problem vycestovat a chces zarobit, chod radsej do gastra. Ak chces vidiet usa, chod. Ale vyslovene kôli takemu platu by som tam teda nesla. Jedine ze tam chces ostat a mas realne predpoklady sa tam uplatnit. Z aupair platu tam nevizijes ani omylom.

autor
11. feb 2024

Ubytovanie a stravu by mi hradila rodina. Ja by som mala výplatu čisto pre seba a svoje potreby.....Lenže príde mi to strašne málo na USA. Možno keby mám menej rokov by som išla, ale predsa len chcem aj niečo zarobiť a doniesť si domov

brendaa
11. feb 2024

Tak sa na to pozri možno aj takto koľko dokážeš na Slovensku odložiť z výplaty? Ak máš všetko v USA zabezpečené, aj zdravotnú starostlivosť, kolko by si minula mesačne? Prerátaj sa si to... a ďalšia vec ci si single..

tundra
11. feb 2024

Ked si chces zarobit, pod do Svajciarska,ak vies nemecky,zarobis si viac a potom,rozbehni karieru doma.