Asistentka na súde

domianka
14. apr 2024

Prosím Vás, prijímacie konanie na pozíciu asistentky na okresnom súde. Odpis textu na rýchlosť sa robí na počítači. Zaujíma ma, ako je to s chybami? Normálne si opravím a píšem ďalej? Test na geamatiku a odborný test sú náročné? Aké otázky bývajú? Spomeniete si niekto? Ďakujem veľmi pekne za pomoc.

kiki68
14. apr 2024

@domianka moja teta to roky robila, opravuje sa to nasledne. Tam musis stihat to zapisovat podla toho, co hovoria. Plus musis nachystat ten spis potom dalej a ide to dalsim ludom do ruk. Co viem, ze bola najhorsia cast prace , ze nemas ani vikendy casto volne a musis mat pohotovost. Nakolko vsetko musi aj zrychlene prejst cez sud. Teta ma z toho pisania uplne znicene ruky. Tiez spominala, ze su sudcovia a prokuratori, co maju pochopenie a aj ti, co velmi stresuju a musi clovek lietat, lebo chcu mat vsetko hned Komplet pripravene

hipuska
14. apr 2024

@kiki68 ona sa pýta na prijímacie konanie.

Opravis a ideš ďalej. Tým pádom sa ti znizi rýchlosť písania.

domianka
autor
14. apr 2024

@hipuska, ďakujem. Toto som potrebovala. A ohľadom tých otázok mi neviete poradiť, prosím?Iné skúsenosti si tiež rada prečítam.

xsandrax
14. apr 2024

@domianka chyby si môžeš počas písania opravovať, ak budeš stíhať, ale počítaj s tým, že určite bude vypnutá korekcia gramatiky

domianka
autor
14. apr 2024

@xsandrax ďakujem. Korekciu mi netreba. Ovládam strojopis, len chyby som nevedela, ako sa riešia.

debra
16. apr 2024

@domianka ahoj..ja robim asistentku na okresnom sude.Ak mas nejake otazky kludne sa pytaj.