Ahojte,viete mi poradit kolko zaraba asistent ucitela?je na to tarifna tabulka?Dakujem za odpoved
dakujem,je to menej ako ucitelka v Ms,vsak?
Povedala by som že ešte menej ako minimum, tam je len limitovaný počet hodín...
Ahojte... Mám vyštudovanú soc. prácu Mgr. a momentálne študujem 1. ročník Predškolskej a elementárnej pedagogiky ... môžem sa už teraz uplatniť v školstve?
@christiana04 mozes, ak nebude mat potencionalny zamestnavatel kvalifikovanejsiu pracovnu silu
Ahojte neviete mi poradiť, ako získa škola peniaze od úradu práce na asistenta učiteľa? Ja mám 2-ročnú prax na tejto pozícii, ale momentálne mi skončila zmluva, ale stále sa stretávam s tým , že by ma zobrali ale čakajú na peniaze od úradu práce, neviem kde mám zháňať informácie, každý sa len odvoláva, škola tvrdí že čaká na peniaze, úrady nevedia,ale nechcú informovať,nakoľko som teraz evidovaná , ja som lem počula že teraz na rok 2015, by sa mali prerozdeľovať na asistentov, je koniec januára a nič.Poraďte mi prosím.Som z Prešova.
@kakavenko Je na to smernica a zákon a podľa toho kde si zaradená do ktorej kategórie.Najdes na internete. Tam je plat za 100% úväzok,ak je práca na iný úväzok odrátať z toho.
@kakavenko Ahoj. Je to na tabulku, zial neviem, ktoru. No viem, ze to je nieco viac ako minimum, cize ziadna vyhra.