Asistent senátu - skúsenosti

Dobrý deň,

je tu prosím niekto, kto ma skúsenosti s pracovnou pozíciou “asistent senátu”?
Zaujíma ma najmä pracovná doba a náročnosť práce, ale budem rada za každý názor alebo skúsenosť.
Našla som tu len staré diskusie, ktoré už nemusia byť vôbec aktuálne.
Ďakujem.

1sally12
3. mar 2023

@petruskaniznanska Ja pracujem, pracovná doba klasika 7,5 h+ obed- my máme napríklad pružnú, čiže si sama volíš príchod a odchod (my musíme prísť medzi 6 a 8 a odísť najskôr o 14.00), ale na konci mesiaca ti musia sedieť hodiny, plat asi vieš😄a záleží akého sudcu a vsú vychytáš - podľa toho bude aj ten rozsah práce . Ideš do senátu alebo k samosudcovi?

j93375
3. mar 2023

.

petruskaniznanska
autor
4. mar 2023

@1sally12 našla som na profesii takúto ponuku prace. Prijímajú až piatich zamestnancov a pozícia bola nazvaná radca-asistent senátu.
Platovo to veru nie je veľmi zaujímavé, no ak by bol pracovný čas taký, aby som stíhala syna odniesť ráno do škôlky a poobede zo škôlky, tak to by bolo super.
Keďže prijímajú piatich zamestnancov, mohla by som mať šancu? Čítala som, že sú tieto pozície väčšinou dohadzované po známosti

macilka
4. mar 2023

@petruskaniznanska robím na súde xrokov, miesta nie sú prijímané po známosti. Súd nie je úrad práce a podobne. Pracovná doba na súde je štandardne pružná, 7,5 hod. plus obedna prestavka, pracovný čas mimo rozsah 8 - 14.00 (kedy musíš byť v práci), si riadis sama.

1sally12
4. mar 2023

@petruskaniznanska jasne že máš šancu. Dokonca s tým vodením do škôlky - viem že jedna kolegyňa to tak má dohodnuté (tiež kvôli deťom), že môže prísť medzi 8.30-9.00.
A teda záleží či je to OS alebo KS- tam je senát. Ale to je jedno, robota a plat sú tie isté😄

deniskajakubko
17. jan 2024

@petruskaniznanska ahoj, prosím Ťa bola sa na výberovom konaní? Ak áno, ako to prebiehalo? Dávali Ti aj nejaké otázky?

deniskajakubko
17. jan 2024

@1sally12 prosím Ťa, ako prebieha výberové konanie, čo všetko je potrebné vedieť? Ďakujem

1sally12
17. jan 2024

@deniskajakubko ja som bola 6 rokov dozadu..vtedy nám bol diktovaný text, následne sme text prepisovali z papiera do wordu a potom tak klasicky povieš o sebe...Neviem možno teraz je to už iné, niekde som čítala že 100 čistých úderov za minútu či koľko to bolo...