Dobrý deň,
je tu prosím niekto, kto ma skúsenosti s pracovnou pozíciou “asistent senátu”?
Zaujíma ma najmä pracovná doba a náročnosť práce, ale budem rada za každý názor alebo skúsenosť.
Našla som tu len staré diskusie, ktoré už nemusia byť vôbec aktuálne.
Ďakujem.
.
@1sally12 našla som na profesii takúto ponuku prace. Prijímajú až piatich zamestnancov a pozícia bola nazvaná radca-asistent senátu.
Platovo to veru nie je veľmi zaujímavé, no ak by bol pracovný čas taký, aby som stíhala syna odniesť ráno do škôlky a poobede zo škôlky, tak to by bolo super.
Keďže prijímajú piatich zamestnancov, mohla by som mať šancu? Čítala som, že sú tieto pozície väčšinou dohadzované po známosti
@petruskaniznanska robím na súde xrokov, miesta nie sú prijímané po známosti. Súd nie je úrad práce a podobne. Pracovná doba na súde je štandardne pružná, 7,5 hod. plus obedna prestavka, pracovný čas mimo rozsah 8 - 14.00 (kedy musíš byť v práci), si riadis sama.
@petruskaniznanska jasne že máš šancu. Dokonca s tým vodením do škôlky - viem že jedna kolegyňa to tak má dohodnuté (tiež kvôli deťom), že môže prísť medzi 8.30-9.00.
A teda záleží či je to OS alebo KS- tam je senát. Ale to je jedno, robota a plat sú tie isté😄
@petruskaniznanska ahoj, prosím Ťa bola sa na výberovom konaní? Ak áno, ako to prebiehalo? Dávali Ti aj nejaké otázky?
@1sally12 prosím Ťa, ako prebieha výberové konanie, čo všetko je potrebné vedieť? Ďakujem
@deniskajakubko ja som bola 6 rokov dozadu..vtedy nám bol diktovaný text, následne sme text prepisovali z papiera do wordu a potom tak klasicky povieš o sebe...Neviem možno teraz je to už iné, niekde som čítala že 100 čistých úderov za minútu či koľko to bolo...
@petruskaniznanska Ja pracujem, pracovná doba klasika 7,5 h+ obed- my máme napríklad pružnú, čiže si sama volíš príchod a odchod (my musíme prísť medzi 6 a 8 a odísť najskôr o 14.00), ale na konci mesiaca ti musia sedieť hodiny, plat asi vieš😄a záleží akého sudcu a vsú vychytáš - podľa toho bude aj ten rozsah práce . Ideš do senátu alebo k samosudcovi?