Asistent predaja

hu3hu3
7. nov 2016

ahojte baby, som pozvana na pohovor do jednej realitnej kancelarie na poziciu Asistent predaja a
Náplň (druh) práce:

- Spracovanie administratívy,
- termínovanie stretnutí pre obchodníkov,
- starostlivosť o kanceláriu.

Ponúkané výhody
- Zaškolenie systému práce,
- zapracovanie do kolektívu,
- firemné benefity.

Baby, poradte budem robit realitaka ci iba asistentku pre realitakov? co je to podla vas?

dakujem za nazory.

lasina
7. nov 2016

Ono to pekne znie,ale podľa mňa to bude o zháňaní ľudí . Myslim si teda.ale chod , skus a uvidis

jafnka
7. nov 2016

asi záleží na realitke
kamoška to robí pre realitku v zv a jej náplňou je: vítať zákazníkov na predajni, hľadať pre nich v ich databáze byty/domy, zapisuje ich požiadavky a potom ich posúva konkrétnemu realiťákovi, zadáva inzeráty na web, na ich stránky, keď vybehne nejaký nový dom/byt čo nemajú v ponuke tak aj niekedy volá či nemajú záujem predávať cez nich
čiže ona robí sekretárku a aj obvoláva ľudí, ale z kancelárie na stretnutia a fotenie nechodí a ani samotný predaj nerobí

sardinka336
7. nov 2016

@hu3hu3 budeš v kancli dievča pre všetko...robit administrativu, dohadovat stretnutia - terminy a starostlivost o kancelariu čo myslíš čo znamená? Ako to moze byt kludne aj to, ze ju budeš upratovat..kto vie..to je tak šalamunsky napisané.
A tie ich benefity...ze zaškolenie a zapracovanie? To je benefit? To je nutnost aby človek mohol pracovat....ach jaj...tí naši zamestnávatelia si myslia ze človeku podhodia ,,tanier polievky,, a bude celý ,,hepy,,. Klasickeho realitaka robit nebudeš, takze ja by som sa iste pytala čo tie medove reči znamenaju v realite.

tajka1986
7. nov 2016

@hu3hu3 podla mna nieco ako sekretarka+upratovacka :-/

mysga
7. nov 2016

Ťažko povedať. "Asistent predaja" je dnes rozšírený názov napr. pre predavačky v obchodných centrách. Ono to "asistent" už neznamená to, čo kedysi. Čiže sekretárka.

Môže to byť iba kancelárska sekretárska práca, ale môže to byť aj priamo predaj.

Asi jedine zistiť a uvidíš. 🙂