ahojte baby, som pozvana na pohovor do jednej realitnej kancelarie na poziciu Asistent predaja a
Náplň (druh) práce:
- Spracovanie administratívy,
- termínovanie stretnutí pre obchodníkov,
- starostlivosť o kanceláriu.
Ponúkané výhody
- Zaškolenie systému práce,
- zapracovanie do kolektívu,
- firemné benefity.
Baby, poradte budem robit realitaka ci iba asistentku pre realitakov? co je to podla vas?
dakujem za nazory.
asi záleží na realitke
kamoška to robí pre realitku v zv a jej náplňou je: vítať zákazníkov na predajni, hľadať pre nich v ich databáze byty/domy, zapisuje ich požiadavky a potom ich posúva konkrétnemu realiťákovi, zadáva inzeráty na web, na ich stránky, keď vybehne nejaký nový dom/byt čo nemajú v ponuke tak aj niekedy volá či nemajú záujem predávať cez nich
čiže ona robí sekretárku a aj obvoláva ľudí, ale z kancelárie na stretnutia a fotenie nechodí a ani samotný predaj nerobí
@hu3hu3 budeš v kancli dievča pre všetko...robit administrativu, dohadovat stretnutia - terminy a starostlivost o kancelariu čo myslíš čo znamená? Ako to moze byt kludne aj to, ze ju budeš upratovat..kto vie..to je tak šalamunsky napisané.
A tie ich benefity...ze zaškolenie a zapracovanie? To je benefit? To je nutnost aby človek mohol pracovat....ach jaj...tí naši zamestnávatelia si myslia ze človeku podhodia ,,tanier polievky,, a bude celý ,,hepy,,. Klasickeho realitaka robit nebudeš, takze ja by som sa iste pytala čo tie medove reči znamenaju v realite.
Ťažko povedať. "Asistent predaja" je dnes rozšírený názov napr. pre predavačky v obchodných centrách. Ono to "asistent" už neznamená to, čo kedysi. Čiže sekretárka.
Môže to byť iba kancelárska sekretárska práca, ale môže to byť aj priamo predaj.
Asi jedine zistiť a uvidíš. 🙂
Ono to pekne znie,ale podľa mňa to bude o zháňaní ľudí . Myslim si teda.ale chod , skus a uvidis