Dobrý deň chcela by som sa informovať keďže idem prvýkrát na pohovor na pozíciu asistent pedagóga čo take zvyknú sa pýtať nech budem pripravena 😇
Za každú radu budem veľmi vďačná
@zuzkaa1991 ja som bola minulý týždeň na pohovore pedagogického asistenta a som prijatá. Pýtali sa prečo chcem robiť túto prácu, čo ma na tom zaujalo, aké mám skúsenosti s deťmi, nechceli odo mňa vedieť čo aká diagnóza obnáša, to mi skôr oni porozprávali aké detičky tam majú. Vôbec nič zložité to nebolo, jeden z najpríjemnejších pohovorov na akých som kedy bola.
@kacena4 idem.do normalnej ZŠ takze.podla mna nebudú tam take.deti....ale.zaklad viem.o tych dg
@alexandra336 ja o tej praci nic neviem skoro len to co nam hovorili v skole 🙈
Ja by som brala.kedze tu byvame v dedine kde je ZŠ a hlavne by mi vyhovovalo ze viem chodiť si po dieťa do MŠ....
@zuzkaa1991 aj toto je "normálna" základná škola, žiadna špeciálna, no nájdu sa v každej triede asi dvaja, ktorí majú ľahšie diagnózy napr adhd a ty budeš práve takýmto deťom pomáhať, integrovaným, nie bežným deťom.
@zuzkaa1991 ale kludne mozu byt, my mame na makej skole, jednotriedky, niekolko deti s mentalnym, niekolko autistov, DMO, zrakove telesne., okrem poruch usenia, to je nic
Ďakujem dievčatá takze okolo toho sa bude tocit....
dobre by bolo keby si mala prehlad o postihnutiach od VPU, autizmus, mentalne, zrakové, telesne, NKS.... aspon nieco a ako s nimi pracovat, budu sa urcite pytat ake mas skusenosti s cim