Ahojte, zienky, prosim Vas, ste tu niekto zamestanane ako asistent pedagoga/resp.pedagogicky asistent na ZS cez ten projekt Ministerstva a mate zmluvu pod CSPaP?mam par otazok🙏
@lily14 mas tu pracu ci este len cakas na nastup?
Uvažujem že by som to chcela robit
@lily14 aha..
Ja som mala nastúpiť už v októbri, potom to pozastavili. Ževraj niektorí nastúpili už v decembri a januári. Ja som mala nastúpiť vo februári, ale stále to nie je isté a je pravdepodobné, že to v konkrétnom meste ani nezačne, keďže ministerstvo zatiaľ dané centrum neinformovalo. Nastala zmena a čakám čo mi z centra napíšu do konca mesiaca.
@abeli040 no tak to si ako ja, niektoré okresy vraj nastúpili,alebo kraje uz neviem pani splietala tiez nevedela, ale ze TT kraj nevie co bude...tiez povedali ze od febrara to isto zasa nebude
Aha. Je to zvláštne, že nám najprv povedali, že začneme a potom oznámili, že máme čakať na ďalšie informácie.. Takže to zase prekladajú v trnavskom kraji.. Skôr mám pocit, že z toho tento rok nič nebude.
@abeli040 no ja som prekvapena, ze niekde uz nastupili a niekde nie..to je akoze dobry bordel a chaos..
Tiež som z toho sklamaná, pretože som si najprv myslela, že to začne všade rovnako.. V tv novinách bolo, že má nastúpiť 616 asistentov, ale teda neviem čo sa udialo, keď sme boli prijaté a zrazu sa nič nedeje.
@abeli040 mne pani vravela ze 600, no ktovie kolko nastupilo a kam isli tie peniaze....t
Ťažko povedať. Ja som našla na stránke ministerstva školstva zoznam CPP ešte za december 2022, ale za január tam zoznam ešte nebol. Volala som aj do iného centra, ktoré patrí do nitrianskeho kraja, pretože na stránke mali uvedené, že hľadajú asistentov s nástupom od februára. Pani mi povedala, že to majú už uzatvorené a prišlo im veľmi veľa žiadostí. Povedala, že jedine, ak by som si tam poslala žiadosť a kontaktovali by ma možno od ďalšieho školského roka, lenže asi nevedia ako to bude ďalej. No doplatili sme na to, že sme mali žiadosti akurát v TT kraji.
@abeli040 aha, no super, veru vyzera to tak, ze na to doplatil TT kraj, no to je bomba fakt...no ja myslim, ze to tento rok ani nespustia...ale ved na ministerstve je to jedna banda takze niet sa comu cudovat, ze by dali peniaze pre dobru vec.
Aj ja si myslím, že to už nezačne. Mohli mať asistentov od októbra a takto to prekladali.. A my sme zbytočne čakali, radšej mali hneď napísať, že to nezačne..než nás naťahovať viac mesiacov a nič z toho. Presne tak, dobrú vec nepodporia..
@abeli040 no veru, ved do konca roka uz nie je vela mesiacov, takze povedia ze sa to uz neoplati, ocividne v niektorych krajoch...
Áno, ak by to začalo až neskôr, napr. od marca. Je to už dosť neskoro. Mne napísali e-mail, že ihneď ma budú informovať, ak sa dozvedia nové informácie. Aj keby to nemalo začať. Tak skôr možnosť, že napíšu, nech hľadám niečo iné. Ktovie ako to bude od ďalšieho školského roka.
@abeli040 podla mna ked to nevyslo teraz,nevyjde to uz ani od septembra..nuz skoda,toez uz som s tym pocitala a je teda hrozne ze takto zavadzaju ludi 🫤
Pripnen sa