Asistent manažéra Lidl

19. jún 2023

Zdravím čaká ma pohovor na túto pozíciu, nájde sa tu niekto kto pracuje na tejto pozícii alebo aspoň niečo podobné? Alebo ktokoľvek kto do toho vidí alebo má niekoho v rodine. Zaujíma ma, práca je uvádzaná v inzerátoch v hrubom alebo čistom? Aká je realita práce? Ak sú nadčasy sú preplácané? Za každú info budem vďačná.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. jún 2023

@taynee ďakujem za objasnenie

kris_tin257
19. jún 2023

Ako by mohla byť mzda uvádzaná v čistom preboha? Veď každý zamestnanec má iné bonusy či zrážky zo mzdy a podobne toto ja raz nepochopím túto otázku 🙈

rysavcek
19. jún 2023

Ahoj pracujem na tejto pozícii co ko kretne by ta zaujímalo. Vo všeobecnosti ako asistent si zodpovedná za chod predajne popri vedúcej na poobednej väčšinou sama . Zodpovedas sa cersrvaot trezor denne úlohy organizáciu smeny . Nadčasy sa v lidli preplácať raz za tei mesiace. Ale tých nadčasov veľa mat nebudeš sú tam smeny ktoré sa dost striktne dodržiavajú aspoň teda u nás. Mzda sa uvádza v hrubom ale prvé tri toky máš garantované zvýšenie platu k výročiu nástupu (aj v prípade ze sa v danom roku plošné dvíhajú platy ) .

autor
20. jún 2023

@rysavcek ďakujem veľmi pekne za odpoveď môžem ešte súkromnu správu?

neawadoi
27. aug 2023

@rysavcek mna by zaujimalo, ze ake su smeny? Ako sa to cele sklada pomedzi ludi? A ak niekto pracuje na skrsteny, tak ako to funguje?

husky25
27. aug 2023

Keď nerozoznas v inzeráte či je plat v čistom alebo v hrubom tak na pohovor ani nechoď

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krstn003
Dnes o 08:48

@rysavcek dobrý deň, uvažujem nad touto pozíciou môžem správu?

rysavcek
Dnes o 17:19

@krstn003 dobrý deň jasne môžte