Zdravím čaká ma pohovor na túto pozíciu, nájde sa tu niekto kto pracuje na tejto pozícii alebo aspoň niečo podobné? Alebo ktokoľvek kto do toho vidí alebo má niekoho v rodine. Zaujíma ma, práca je uvádzaná v inzerátoch v hrubom alebo čistom? Aká je realita práce? Ak sú nadčasy sú preplácané? Za každú info budem vďačná.
@taynee ďakujem za objasnenie
Ako by mohla byť mzda uvádzaná v čistom preboha? Veď každý zamestnanec má iné bonusy či zrážky zo mzdy a podobne toto ja raz nepochopím túto otázku 🙈
Ahoj pracujem na tejto pozícii co ko kretne by ta zaujímalo. Vo všeobecnosti ako asistent si zodpovedná za chod predajne popri vedúcej na poobednej väčšinou sama . Zodpovedas sa cersrvaot trezor denne úlohy organizáciu smeny . Nadčasy sa v lidli preplácať raz za tei mesiace. Ale tých nadčasov veľa mat nebudeš sú tam smeny ktoré sa dost striktne dodržiavajú aspoň teda u nás. Mzda sa uvádza v hrubom ale prvé tri toky máš garantované zvýšenie platu k výročiu nástupu (aj v prípade ze sa v danom roku plošné dvíhajú platy ) .
@rysavcek ďakujem veľmi pekne za odpoveď môžem ešte súkromnu správu?
Keď nerozoznas v inzeráte či je plat v čistom alebo v hrubom tak na pohovor ani nechoď