Dobry vecer,je tu niekto,kto pracoval ako telefonista/telefonistka pre ARTLUK v Presove?...Ak ano, prosim o Vase skusenosti,zajtra tam mam ist na pohovor a neviem sa rozhodnut.Vopred dakujem. 🙂
@stary_ujco no to ano,to je pravda,mne skôr islo o to ,lebo vsetci dobre vieme ako to chodi v Call centrach ,aky pristup tam maju k zamestnancom,lebo po väcsine sa k ludom spravaju ako k spinam ,vyhrazaju sa ze nezaplatia a podobne...tak som len chcela pocut skusenostim konkretne s tymto Call centrom 😎
ano aj to je pravda,no esteze mame ten Modry konik,tu sa vzdy clovek dozvie nieco nove 🙂
Ešte že máme ten modrý koník, tu sa vždy nájde niekto, kto dokáže položiť otázku, ba ktorú si najlepšie odpovie sám a potom sa ešte aj urazí...
@stary_ujco ty musis byt velmi negativny clovek, ked si len tak z nicoho napises, ze je tu niekto urazeny...kazdy si tu dava otazky ake chce a myslim si, ze som dala dost konkretnu otazku na to,aby reagovala len ta skupina ludi,ktorej sa to osobne tyka,pretoze konkretne ich nazory ma zaujimaju a nie nazory niekoho,kto ani poriadne nevie na co sa pytam....takze z toho vyplyva len tolko,ze normalny clovek reaguje len na tie otazky,na ktore pozna konkretnu odpoved a zbytocne omacky okolo toho si necha pre seba.. 😎 ...inac pekny vecer prajem
Plodis tu len plnú misku omáčky namiesto toho, aby si napísala ako bolo na pohovore. Máš jedinečnú šancu túto diskusiu zachrániť a vniesť do nej konkrétne odpovede. Tak smelo do toho...
@stary_ujco prosim ta,nechajme uz tuto debatu tak,nema zmysel rozoberat nieco ,co evidentne nikam nespeje....su aj dôlezitejsie veci,ktorym sa potrebujem venovat a nie zaoberat sa takymi hlupostami.Len tak mimochodom,ja som ta,ktora chcela pocut konkretnu odpoved,kedze som polozila otazku..co je podla mna uplne logicke..namiesto toho tu citam same blaboly,hlavne z tvojej strany.Noa ked chces vediet ako bolo na pohovore,nech sa paci,dvere pre uchadzacov maju stale otvorene,staci prist a vyskusat si to...nie je nad vlastnu skusenost...tak pekny den 😎
Ze niet nad vlastnu skusenost? A co ti tu cely cas pisem?
Naco si sa potom pytala vo fore?
Rozhodnúť sa vieš aj po pohovore...
Pracovná pozícia je jasná, tak buď ju chceš alebo nechceš robiť.