volám sa Alena a v našom úžasnom Aquatrende s.r.o. Žilina som začala pracovať v decembri 2013. Som veľmi rada, že som sa dostala do tejto spoločnosti, lebo takých milých, ústretových a ochotných ľudí som ešte v mojom živote nestretla!!! Bola som na úplnom dne, keď som vstúpila do tejto firmy a začínala som od nuly!!! Teraz (mesiac apríl 2014) som šťastná, že mám pri sebe veľmi pozitívnych, usmiatych a spoľahlivých ľudí. Moje príjmy už teraz nie sú „0“, ale cca 900 € mesačne. Snažím sa pracovať veľmi zodpovedne, usilovne a mám pri sebe svoju sponzorku, s ktorou sa fantasticky spolupracuje! Janka ma oslovila ako človek s veľkým „Č“, ktorý túto prácu veľmi preciťuje a cítiť z nej, že nám chce všetkým pomôcť. A aj pomáha! Je mojím príkladom a vzorom v práci a mám v nej úplné spoľahnutie, kedykoľvek potrebujem! A celkovo spoločnosť AQUATREND Žilina mi dáva istotu a novú nádej do života, za čo som všetkým veľmi vďačná! Za tých pár mesiacov, čo pijem „zdravú vodičku“ som si polepšila výsledky s obličkami, ktoré mi veľmi zle pracovali, so štítnou žľazou, kde som mala každé vyšetrenie zlé výsledky, znížil sa mi očný tlak a aj cholesterol sa mi upravil. Mám to všetko na papieri od mojich lekárov a som šťastná, že sa mi môj zdravotný stav zlepšuje a verím tomu, že to bude zo dňa na deň lepšie a lepšie!!! Som si istá, že to je tou pohodou a radosťou, ktorú cítim v tejto práci. Keď je človek v pohode, tak sa aj zdravotný stav zlepšuje. Tú pohodu mám preto, lebo zarábam peniažky pre rodinu a som spokojná s prácou, ktorú vykonávam. Do práce sa vždy teším a baví ma, robím ju s veľkou láskou a som presvedčená, že to zo mňa ľudia aj cítia. Som spokojnejšia a chcem pomôcť aj ďalším, aby sa mali lepšie. Takže aj Vy s chuťou do práce! Veľmi krásne ďakujem všetkým , ktorí ma stále podporujú a dodávajú mi pozitívnu energiu do ďalšej práce a sú stále pri mne !! S pozdravom a želaním pevného zdravia s našou „zdravou vodou“
Alena z Topoľčian
volám sa Alena a v našom úžasnom Aquatrende s.r.o. Žilina som začala pracovať v decembri 2013. Som veľmi rada, že som sa dostala do tejto spoločnosti, lebo takých milých, ústretových a ochotných ľudí som ešte v mojom živote nestretla!!! Bola som na úplnom dne, keď som vstúpila do tejto firmy a začínala som od nuly!!! Teraz (mesiac apríl 2014) som šťastná, že mám pri sebe veľmi pozitívnych, usmiatych a spoľahlivých ľudí. Moje príjmy už teraz nie sú „0“, ale cca 900 € mesačne. Snažím sa pracovať veľmi zodpovedne, usilovne a mám pri sebe svoju sponzorku, s ktorou sa fantasticky spolupracuje! Janka ma oslovila ako človek s veľkým „Č“, ktorý túto prácu veľmi preciťuje a cítiť z nej, že nám chce všetkým pomôcť. A aj pomáha! Je mojím príkladom a vzorom v práci a mám v nej úplné spoľahnutie, kedykoľvek potrebujem! A celkovo spoločnosť AQUATREND Žilina mi dáva istotu a novú nádej do života, za čo som všetkým veľmi vďačná!
Za tých pár mesiacov, čo pijem „zdravú vodičku“ som si polepšila výsledky s obličkami, ktoré mi veľmi zle pracovali, so štítnou žľazou, kde som mala každé vyšetrenie zlé výsledky, znížil sa mi očný tlak a aj cholesterol sa mi upravil. Mám to všetko na papieri od mojich lekárov a som šťastná, že sa mi môj zdravotný stav zlepšuje a verím tomu, že to bude zo dňa na deň lepšie a lepšie!!! Som si istá, že to je tou pohodou a radosťou, ktorú cítim v tejto práci. Keď je človek v pohode, tak sa aj zdravotný stav zlepšuje. Tú pohodu mám preto, lebo zarábam peniažky pre rodinu a som spokojná s prácou, ktorú vykonávam. Do práce sa vždy teším a baví ma, robím ju s veľkou láskou a som presvedčená, že to zo mňa ľudia aj cítia. Som spokojnejšia a chcem pomôcť aj ďalším, aby sa mali lepšie. Takže aj Vy s chuťou do práce!
Veľmi krásne ďakujem všetkým , ktorí ma stále podporujú a dodávajú mi pozitívnu energiu do ďalšej práce a sú stále pri mne !!
S pozdravom a želaním pevného zdravia s našou „zdravou vodou“