Ahojte ženy,možno sa tu nájde personalistka. Chcem vás poprosiť o info, akým spôsobom si overuje nový zamestnávateľ zápočtový list z bývalého zamestnania?ak sa teda vlastne dá overiť…napr. ukončenie podnikania bývaleho zamestnávateľa
@ivkazba robim jednu pracu ohľadom personalistiky a neviem sa dopátrať, či si overujú noví zamestnávatelia u starych v tychto listoch napr. odpracovanú dobu, zrážky, atď
@veronika_vero04 nemyslím si, že toto niekto robí. Ak raz niekto podpíše ZL, tak mám za to, že na ňom poskytol pravdivé údaje.
@veronika_vero04 neoveruju. pracujeme na základe dodaných podkladov. Každý človek si snáď vie skontrolovať dokument, ktorý mu niekto vydá. Ja nemám dôvod tomu neveriť, na to sú tu úrady
Nikdy som nepočula o tom, že by si to zamestnávateľ niekde overoval. ZL Síce nie som personalista, ale ako manažér som prijala za svoj život fakt veľa ľudí. Možno skús konkretizovať otázku, príde mi z toho akoby ťa zaujímalo, či nový zamestnávateľ si overuje dôvod ukončenia predchádzajúceho PP.