Ahojte,
Chcela by som vediet vas nazor.. Chcem poslat po dlllllhej dobe zivotopis na kreativnu funkciu a mam vo worde pripraveny, prijemne posobiaci zivotopis s fotkou..
Ale ako tak googlim, na nete je kopec sablon na vytvorenie zivotopisu a teda vaham ci by nebolo lepsie pouzit takuto sablonu.. Avsak mam pocit, ze potom to uz nebude osobne.... Ked si predstavite zr ste na pozicii hr co by ste viac prijali alebo ocenili? Dakujem..
Urcite sablonu, ale nie prvu ani tretiu ktoru ti google vyhodi. Aby si nebola kreativna ako 10 dalsich ludi 🙂
@elzena2 fuu ale ze robi s canvou nech sa na pohovore na kreativnu poziciu radsej nehlasi 😂😂
@queen_mary zalezi od pozicie. "Kreativne" neznamena vylucne graficky dizajner. Pre mna je kreativna pozicia aj aranzovanie vykladov.
Myslím si, že na kreativitu a také osobnejšie sebavyjadrenie je motivačný list. Životopis má byť stručný a jasný, aby sa v tom personalista nestratil a už vôbec nie s kvetinkami a hviezdičkami (otvorila som link s canvou), nemáš 15🙂😉
@devana112 ehm, klasicke cvcka su davno out. Samozrejme nie kvety a hviezdy, ale z cvciek, ktore su tu v linku na canve, sa v klude da vybrat 🙂 neviem, kedy ste naposledy boli na pohovore, ale ak na nejaky pojdete, tak pokial nejde o statny utvar/instituciu, tak by som isla skor do kreativnejsieho. 🙂 motivacny list btw cita malokto, najprv treba zaujat cvckom 🙂
@pebu zivotopis ma mat urcitu formu a teraz je moderna a uprednostnovana ta velmi formalna..v zivotopise maju byt zakladne osobne udaje,nema byt osobny😊