Ahoj baby tie co pracujete na UPSVARE mam taku sikromnu otazku kludne aj do spravy. Zarobite aspon tych 600€ s vysokoskolskym vzdelanim 2.stupna? Som este na materskej a mam skoncenu socialnu pracu a rozmyslam ktorym smerom sa vydat po skonceni materskej. Robila som terenku a to uz nechcem. Vdaka
@miska_mysicka neviem ako na urade prace, ale napr na Socialke sa Ti vobec neberie do uvahy vzdelanie ani pocet tam odrobenych rokov. Zaradia Ta do tarifnej triedy podla oddelenia kde pracujes a novy zarobi tak isto ako aj ten co tam robi 20 rokov.
@miska_mysicka ja si napr myslim ze sa na upsvare da zamestnat lebo je tam velka fluktuacia. Vela volnych miest je aj v centrach pre deti a rodiny, komunitnych centrach.. plat najdes v ponukach na istp - 600 na upsvare zarobis urcite.
@miska_mysicka no len to, že sociálnu prácu má skončenú dnes každý druhý absolvent Vš.... dostať sa tam bez známosti, je takmer nemožné.... ja osobne tam nepracujem, ale poznám....600 e má určite, ale pracuje tam dlho.......