Hlavne na východe nižšie pozície ako pomocnícka v kuchyni, predavačka, pracovník v sklade.. dakujem
maly, presne tak ako kazdy iny clovek si myslim, ze mam maly plat
Ja mám plat primeraný ku práci, ktorú vykonávam. Pokladám za samozrejmosť, že na budúci rok si opäť požiadam o zvýšenie, a aj budem mať plat zvýšený
746,55€
Ja ti poviem presne . Som na rodičovskom s tretím dieťaťom .
Popri tom pracujem na skrátený úväzok 4 h v Kauflande .. mám tam 600€ v hrubom ( cca 6 plných zmien mesačne odrobim)
Plus mám brigádu ,kde som platená ukolovo ,tam si zarobím ďalších 250-350€ ,a na hodinu mi to vyjde ako kedy sa mi darí 6-12€/ hod .
A k tomu mám tretiu prácu ,pre miestnu lesný urbar, je to práca s peniazmi a za Pc a z domu ,tam mam odmenu raz ročne cca 500€ za par hodín práce mesačne
Manžel pracuje na kamióne ,jeho plat prezrádzať nebudem ,ale sme spokojní
Ja som na MD a mám v priemeru okolo 1150e v Žiline...593 Rodičák...plus chodím len 4-5 krát do mesiaca na brigádu kde mám v kuchyni 7e na hodinu ako kuchár...noo a ešte daňový bonus na 2 deti 200e a samozrejme ešte manžel pracuje a má plus mínus 1500
Pracujem v Nórsku na stavbe plat super +-6200 mesačne
@nikola5803 prečo máš ty daňový bonus, keď manžel by podľa svojho platu mohol dostať plný na 2 deti, teda 280€?
Veď si pozri napr na profesii aké platy ponúkajú. Ty dáš anonymne otázku a očakávaš, že ti niekto bude písať výšku svojho platu