Dobrý večer, prezerám rôzne fóra a hľadám odpovede no zatiaľ nič moc
Uvažujem o otvorení predajne s detským oblečením no zvažujem či sa to ešte oplatí pri dnešnej konkurencií a ak áno akou formou či nový tovar, alebo second hand alebo komisionálny predaj alebo všetko dokopy ak sa to vôbec dá , pridať inter. predaj
Chcela by som vás poprosiť aký je váš názor na to a ako mám vlastne začať .
ahoj podla mna to pojde ja som z michaloviec a prijala by som nejaky obchodik novy pre deti aj kolegine stale hovoria, že je malo obchodov s detskymi vecami a doplnkami lebo na internete je vela stránok ale niekdy chce clovek hned a nie cakat a chce to vidiet takze veselo do toho 🙂
Určite by som do toho nešla,mala som niekoľko obchodov s textilom aj detským a nakoniec som všetko predala,
lebo sa to ani neoplatilo,(keď porátaš nájom,každý rok ide všetko hore,poprípade predavačku,odvody,auto,benzín a pod...)dnes je naozaj taka doba,že ľudia pozerajú na cenu ,nie na kvalitu a hlavne konkurovať číňanom,je nula bodov 🙂 zariadenie a tovar je tisícova investícia,tovar musíš pravidelne dokladať,ľudia musia vidieť,že je furt nové a nové a mala som textil aj na dedine a tiež to nebolo o ničom (a to ma všetci známi nahovárali nech sa na to dám veď dedina a bolo to horšie než v meste)
a nie je pravda,že za odskúšanie nič nedáš bude ťa to stáť veľa námahy,financii stresov,
ale držím palce ak sa na to dáš 🙂 🙂
Mala som dánsky,pánsky,detský a ľudovkový tovar a detského tovaru musíš mať kvantum všetky veľkosti s každej farby,kojenecký textil je číslovaný po 6skách,čiže 50,56,62,68, až do 98,napr.body,dupačky,košieľky...... 🙂
podla mna do toho nechod, kocka ti napisala mudry nazor na zaklade vlastnej skusenosti...vela ludi ma ruzove okuliare, ale nevie ako to v obchode chodi...ak v niecom podnikat urcite v niecom specifickom...ale ak mas na vyhadozovanie peniazky, skus
Ahoj ja tiez uvazujem otvorit si obchod len mam obavy aj ked viem ze taky tovar co by som punukol som tu este nevidel takze newiem.
Určite nie, lebo dnes ľudia preferujú nákup lacných vecí zo zahraničia. Celkovo neodporúčam žiadny detský obchod, lebo ľudia budú maximálne chodiť obzerať a potom to kúpia na internete lacnejšie hoci by bol rozdiel len pár eur.
@sisapetrigova ahoj,momentalne zijem v Scovciach a tiez uvazujem nad podnikanim v oblati detskeho obchodu,popripade second handu.Ak je to este aktulne tak ma kontaktuj🙂Dik
ak obchod tak eshop, tovar brat zo zahranicia, ebay, Amazon.., ale upozornujem, ze to bdue zrat vela casu...
ahoj ak by si mala záujem a más obchod viem ti dodavat outlet detske oblecenie pripadne aj damske a panske za dobru cenu
@denisasauerova
pozeram ze sprava je starsia ale chcem sa opytat otvorili ste si ten second hand niekde v Secovciach?
@maria.vinea ahoj,zatial nie,priplietla sa mi ina vyhodna praca..a tiez by som skor rada do toho sla este s niekym.kamoska ktora do toho chcela ist je nateraz v nemocnici,takze dufam ze sme to len.odlozili...ale nevzdavame sa sna;)mate s tym vy nejake skusenosti?dakujem Denisa
@denisasauerova
praveze nemam ani so ziadnym podnikanim, ale kedze som tretim rokom namaterskej a pri tej kope veci mi toto napada... najradsej by som otvorila second hand s komisionalnym predajom,... viem ze to nie je bohvieaky biznis, nieco take na sidlisku nejde moc dobre, a zase u nas v Kosiciach meste su drahe najmy ... nemam vsak ziadne skusenosti s podnikanim ale rozmyslam o niecom takom ak skoncim matersku, kedze pracu v obchodnom centre pri dvoch malych detoch si uz neviem predstavit.
@denisasauerova
a popravde nemam cas ani chut sem fotit veci do bazara uvitala by som radsej ten obchodik
@maria.vinea ...nieco v podobnom duchu,skor sa niecim odlisit...skoda ze byvas v ke,mohli by sme sa stretnut a povymienat skusenosti...dolezite je pritiahnut tam ludi..tiez mam dve decka takze si viem predstavit ze praca od do ti nevyhovuje;)
zaklad je mat dobre miesto, dobrý -zvládatelny nájom a kvalitu, najlepsie česku....
@sonyap111 ako sorry, ale napr. toto, overal za 12,90 eur a 100% polyester? 🙄
http://www.sonya-shop.sk/d/dojcensky-overal-100...
My sme mali internetový obchod aj predajňu, nie síce len detský tovar, ale aj pre dospelých, plus veci na hory, bicykle, plno športovej výbavy... Nakoniec sme to všetko ukončili, prvé dva roky boli síce v pohode, ale potom išla dole kvalita oblecka, čo sme my už nevedeli ovplyvniť...
Ja inak rada nakupujem cez jeden český second hand shop, hlavne preto, že si môžem tovar rezervovať 15 dní, počas ktorých minimálne 3-4x dopĺňajú nový tovar... Takýto slovenský shop by sa mi páčil 🙂 len na začiatok sú veľké výdavky, aby bola veľká a rôznorodá ponuka...
Podnikanie v tejto dobe uff,ešte ak je žena sama na všetko,Baby veru máte sa čo obracat,ja som sa rozhodla a veru niekedy aj 16hod.mám čo robit,niekedy padám od únavy,ale zas na druhej strane som štastná že budujem svoje...
ahoj macacka,,,,,podla mna si otvor ten obchodik,,,ved preco neskusit,,no nie,,,len ti poradim,,musis mat dobry najom,,najlepsie keby si mala svoj vlastny priestor,,,lebo ked zratas najomne s platenim tak to ti trba vela vyrobit,,,a zaciatky su tazke ,,,vies,,,taze tak mam svoje skusenosti,,,,,a oblecenie musis mat v lacnych cenach,,lebo dnes ludia pozeraju hlavne na cenu nie na kvalitu moja,,,,,,lebo ludia nemaju peniazky,,,tak to je je to smutne ale ,je to tak vies moja,,,,papik drzim ti palce