Aký druh pracovného pomeru na 7h je lepší? Prevádzka funguje od 8:30 do 19tej. Slobodná matka, v prípade choroby na očr iba ja , pre slabý net nemám možnosť pracovať na homeoffice. Mám možnosť pracovať na smeny( ranné a poobedne) alebo delené smeny. Po 4tej hodine mi môže ostať niekto s deťmi , resp. Ich aj vyzdvihnúť zo školy. Idú prázdniny pomaly, neviem si to v hlave utriedit ani dáko.
Zaplatit si lepsi net a spristupnit so HO
Najlepší je trvalý pracovný pomer na dobu neurčitú. A ranné smeny.
Ale asi nerozumiem otázke, skús upresniť, čo potrebuješ vedieť.
@nyusika 7h si rozdelis na dve smeny počas dňa. Odrobis niekoľko hodín dáš si pauzu akú potrebuješ a potom dorobis druhú časť.
@uglybetty1234 bohužiaľ u nás optika nie je , mám ten najrýchlejší aký sa v mojej lokalite dá zohnať
@chrobak7 či je lepšie pracovať 7h striedavo ranné poobedne alebo si tých 7 hod rozdeliť na 2 časti
podla mna je lepsie odrobit celu smenu.
Ked ma sniekoho, kto ti diete vezme zo skolky(SK po 16>00 hod, tak je to velka pomoc.
a nebudes mat rozbombardovany cely den.
pri pravidelnych zmenach si totiz vies naplanovat dopredu cas.
ale teda, ja pisem len cisto teoreticky, co si tak myslim...skusenost nemam.
Tiez nemame optiku a som full HO.
Aha, tak potom je jednoznačne lepšie odrobiť celú smenu naraz, nerozdeľovať to. Zabiješ viac času, keď to máš rozdelené. Čo budeš robiť medzi tými 2 smenami?
Robis nejaku technicky narocnu pracu, ze ti nestaci ten internet? Ani my nemame optiku, mam uplne najjednoduchsi kablovy internet s dost malou rychlostou a fungujem uplne normalne aj na HO. Niekedy este dokonca lepsie ako v robote.
Keď nestimuješ, tak ti net pôjde, stačí silnejší router
Alebo dátový internet
co znamenaju delene smeny ?