Aký dôvod udať u zamestnávateľa?

emma2510
12. mar 2013

Ahojte chcem sa opytat pretoze zijem v zahranici a tu je materska len 9 mesiacov musim dat malu do jasliciek a ja sa vratit do prace. Pred tym ako som isla na matersku som pracovala od 8 do 23 vecer od pondelka do nedele a teraz sa da poziadat alebo aspon tu mame pravo poziadat o zmenu pracovnej doby ja by som najradsej robila od pondelka do piatka od 8 do 16 lenze neviem aky dovod udat zamestnavatelovi. Lebo ocinko bude chodit po malu do jasliciek vecer a moze s nou ostat doma aj cez vikendy ale aj ja chcem s nimi travit cas a nebyt v praci. Neskor si chcem hladat inu pracu ale do tejto sa musim vratit aby boli doma nejake peniazky. a este otazka ako ste to zvladli dat dieta do jasliciek ona si asi casom zvykne ale ja budem asi cestu do prace kazde rano plakat.a dufam ze jej nebude tak smutno ako mne

sisaha
12. mar 2013

@emma2510 normalne, ako dovod uved starostlivost o malolete dieta...Viac k tomu pisat nemusis

mima4
12. mar 2013

@emma2510 neboj obe to zvladnete 🙂 Inak, ja pracovat ako ty (ten čas a 7 dni v tyzdni)... asi by som skoncila v cvokarni 😀 Ved to je strasne veeeela.. to musi byt extremne narocne a aj skodlive aj pre cloveka, ktory sa fakt extremne v zivote nudi... a teda mu nevadi byt veelmi dlho v praci...
Ako dovod daj to, co ti odporucila @sisaha