Aký dátum oznámiť zamestnávateľovi ako deň nástupu do práce po rodičovskej?

natalia912
25. apr 2024

Dievčatá, prosím poraďte. V júni mám nastúpiť do práce po RD, avšak dieťa mi do škôlky nevzali, tak po dohode so zamestnávateľom čerpám dovolenku. Písomne musím oznámiť deň nástupu do práce. Mám tam teda dať deň po 3. narodeninách, alebo reálne až deň keď nastúpim po dovolenke do práce 🙈 toto je taká motanica...

veronikaszabova
25. apr 2024

@natalia912 ved nastupujes den po 3r dietata a budes cerpat dovolenku. Ziadna motanica

alenah31
25. apr 2024

@natalia912 uvadzas den po dovrseni troch rokov. Dovolenku cerpas uz ako "aktivny zamestnanec".

natalia912
autor
25. apr 2024

@veronikaszabova
@alenah31 ono mi to dávalo logiku, ale človek sa potrebuje niekedy utvrdiť 😁 niekde som čítala nejaké fórum a to ma zmiatlo

lucka_ke
26. apr 2024
papulienka48
26. apr 2024

Presne chápem, prečo sa to pýtaš. Náš šéf je taký, že všetko mu treba polopate hovoriť a napísať, lebo on potom ľúbi chytať za slovíčka. Uveď dátum po RD a keď tak, tak na lepiaci papierik napíš, kedy nastúpiš po vyčerpaní dovolenky.

natalia912
autor
26. apr 2024

@lucka_ke ďakujem veľmi pekne🙂

natalia912
autor
26. apr 2024

@papulienka48 ja to asi spravím tak, že mu rovno dám podpísať dovolenku nech nečaká že prídem 😂🤣 keďže mne to musí schváliť on (mali by ešte ďalší dvaja) ale tak snáď sa to obíde s podpisom od najvyššej moci🤣