Trochu obratene. Aky darcek a v akej hodnote by ste chceli od ziaka, ak by ste boli ucitel? Tema sluzi na inspiraciu.
NEchcem od ziakov nic, len respekt, laskavost a pozdravit na ulici, ked sa niekedy stretneme.
Ak už by som mala teda chcieť, mňa by potešila za každých okolností poukážka do DMky 😂 lebo tam stále chodím a míňam
my sa v synovej skole skladame. Kazdy dal 10 libier. Maju jedneho ucitela a jednu asistentku.
Pastelky, fixky, papier a farebné papiere, lepidla, ktoré potom s deťmi využijem-som v ŠKD a toto obvykle kupujem zo svojho 😏
Ďakujem a stisk ruky mi úplne stačí. Hlavne nič so slovami: u nás toto doma nemá nikto rád🤣 alebo mama povedala, že vám to musím dať🤫 potešila by ma napr. kniha resp. poukážka na knihu alebo tričko so spoločnou fotkou. Milujem kvety v rozumnom množstve a nie ako na pohrebe milovanej osoby. Prípadne písacie potreby😇
Slušne vychované deti so snahou učiť sa alebo aspoň nevyrušovať. Žiadne darčeky, dary a stovky eur na "poukážky" netreba.
Slušných a zodpovedných rodičov. Tí by potom vychovali aj také deti.
Poukážku do kníhkupectva, čaj, čokoládu.
Keby za mnou samo od seba dieta prislo a podakovalo a povedalo ze sa na mna tesi zase v septembri.
Ja osobne žiadny skôr, lebo keď si predstavím, že mi každý žiak niečo donesie no neviem čo by som s tým robila.. najviac by ma potešilo pár milých slov od žiaka .. ale keď už to veľmi musí byť tak niečo spotrebné nech to aspoň využijem resp. mi to nestojí na poličke niekde
Kyticu kvetov.
Ked uz tak kvetinku v kvetinaci o ktoru by som sa starala ako o tie deturence. A bodaj by mi prezila 20 rokov aby som vnucatam povedala s hrdostou od koho ju mam 😇
Slušné a vychovane deti a dobru, bezproblémovú komunikaciu s rodičmi. Dnešné deti, to je niekedy hrôza. A potom na konci roka sa idú predbiehať, kto dá drahší a väčší dar... Akoby na tom záležalo.
1kytica a 1cokolada za celu triedu a nie od kazdeho zvlast.
Mňa by potešila aj nejaká pekná kytica. A nemyslím teraz 100€ovu.
som učiteľka a neočakávam od detí nič. prácu robím preto, lebo ma baví a mám za ňu plat, ktorý mi zatiaľ postačuje. keď som povedala deťom, že končím trošku skôr, lebo idem na dovolenku, začali mi hovoriť, že ma chcú obdarovať. vysvetlila som im, že to nie je potrebné. na to povedali, že ale ony chcú, lebo ma majú rady. tak som povedala, že ak mi niečo vyrobili, tak sa určite poteším. samej mi je to trápne, na druhú stranu viem, že tie deti chcú či už niečo vyrobiť alebo kúpiť. nie ako úplatok, ale preto, lebo máme pekný vzťah. nič konkrétne by som si v živote nevyžiadala a nikdy som nič neočakávala.
deťom som tiež zabezpečila /verím že/ pekné darčeky. Povedala som im, že ja od nich neočakávam nič. Kto prinesie, lebo ma veľmi chce potešiť, bude to v poriadku. kto neprinesie, bude to v poriadku. že aj naďalej ich budem mať všetkých rovnako rada. tak verím, že to dobre dopadne a budeme sa z rozlúčky tešiť všetci.
Permanentka na masaz
Niečo čo by deti vyrobili samé spolu, osobne si ale myslím ze každého učiteľa ktorý berie svoju prácu ako poslanie a baví ho, tak by ho potešilo to ze ho aj po rokoch deti na ulici pozdravia a prehodia par slov
Kamerku za 400€.Taky maly uplatocek, aby liblingovia preliezli maturou, ako noz maslom a aby par kusov "utopil" no nie tych, co na darcek vyberali a "vymysleli ho". 😈
Mne bakalari a diplomanti niekedy zvyknu nieco doniest, potesim sa vsetkemu. Ale najradsej mam asi veci na jedenie a pitie.
Kvetinku a čokoládu. To je max čo sa má dávať učiteľom.
dom na plazi...
Ak vieš že má učiteľka záhradu ,naj je stromček neaky ako rastie pripomína ty deti a vždy si nane spomenie ale to skôr keď už sú deviatici a lúčia sa .Inak naj je kvet v kvetináči .
jednu spolocnu kyticu od triedy bez informacie kto na nu prispel alebo neprispel... moze to byt aj kyticka.. nemusi byt kytica.
žiaden učiteľka má plát.