Akú známku by ste dali na konci roka?

18. jún 2024

Ahojte prosím vás nájde sa tu medzí vami učiteľka ktorá by sa vyjadrila akú by dala známku na konci roka ? . Čakala som že 2 však čítať na edupage viem . No dnes učiteľka že 3 pýtam sa prečo no lebo diktát tam má 3, 3, 5,2 akože ostala som v šoku . Áno nevie mi písať diktáty proste robí tam úplne banálne chyby a učiteľka prísna proste neodpustí chýbajúcu bodku či dlžné alebo bodku na konci vety . Zo všetkého má 2 len sjl jej bude svietiť 3 lebo diktát

autor
18. jún 2024
stellariaaquatica
18. jún 2024

Aké máš známky z ostatných písomiek atď?
Určite sa nerozhodla len podľa diktátu

stellariaaquatica
18. jún 2024

Pošli fotku celkových známok nie len priemer

autor
18. jún 2024

@stellariaaquatica vyjadrila sa že kvôli nemu . Pritom priemer 2,22 áno sem tam zlenivela tak bola aj 4

autor
18. jún 2024

@stellariaaquatica to sú všetke známky

autor
18. jún 2024

To čo je len tie 4 známky a priemer 3,3 to sú tie diktáty a kde je 2,22 sú všetke známky

betulinka1
18. jún 2024

Inak podla priemeru ostatnych študentov dava asi tie diktaty aj tazke, lebo 2,33 je dost zly priemer na triedu. Ale mala by brat celkový priemer a nie diktáty, nakolko tie naozaj nevie pisat kazde dieta.

anjelicek26
18. jún 2024

Tak nevie pravopis,tak bude "svietit" trojka,zodpovedá to známkam...v slohu chyby nerobí žiadne? Žiadne dieťa nie je dokonalé,takže to,že je ta trojka len jedna je fajn. Všetko ostatné vám ide. Na tej slovenčine musíte budúci rok viac zamakať.

stellariaaquatica
18. jún 2024

Ale priemer ma nezaujíma pošli celé známky nie priemer známok. Ak si mala dobré znamky z projektov a za aktivitu, a diktáty a testy na 3, nečakaj dvojku ani keby si mala priemer 2.00

stellariaaquatica
18. jún 2024

@stellariaaquatica a nerad sa priemerom, ja keď som bola na škole mi vedeli dať aj s priemerom 2.90 dvojku, a 1.20 dvojku tiež 😃 ide o to z čoho konkrétne počas roka máš tie známky, foto si neposlala tak ti neporadim

autor
18. jún 2024

@betulinka1 áno aj ťažké. Ale sú tam dve deti úplne slabé to môže priemer zhoršiť. Akože za mojich čias ako vychádzalo tak šlo nepozeral nikto či si v niečom bol slabší na tej hodine . Nahnevaná som stále na to .

autor
18. jún 2024

@stellariaaquatica to by som musela dosť mazať keďže je tam meno triednej

stellariaaquatica
18. jún 2024

Tak chces poradiť alebo nechceš....

stellariaaquatica
18. jún 2024

Sory ale nechceš poslať známky lebo je tam meno triednej a musela by si veľa mazat na fotke? Tak chces sa len postazovat alebo poradiť? Bože táto lenivá doba

stellariaaquatica
18. jún 2024

Z priemeru známok ti nevie nikto nič povedať ide o tie známky cez rok

autor
18. jún 2024
autor
18. jún 2024

@stellariaaquatica samozrejme že áno len je to teda sranda dať preč aby ostal priemer a meno bolo preč .

autor
18. jún 2024
autor
18. jún 2024

@anjelicek26 však ako známky sú nič no len ide o to že sa snažila nakoľko na pol roku bola 3 a teraz keď už mohla mať 2 tak bum že dá 3 kvôli diktátu .

stellariaaquatica
18. jún 2024

Teraz ti viem poradiť - nezaradené (predpokladám že písomky) máš väčšinu 3... Diktáty tak isto 3 priemer. Kontrolné previerky 2... Pozri, na lepšiu stranu ti ťahá priemer jedine sloh a literatúra. Inak pravopis je čistá trojka. Pani učiteľka podľa mňa reagovala spravne, pravopis ti moc nejde aj napriek priemeru ktorý ti však vytiahol sloh. Môj pohľad

stellariaaquatica
18. jún 2024

Ten diktát je pravopis, nevieš pravopis nemôžeš mať 2.... 3 je presne taký priemer. Niečo vieš, niečo nevieš.

dskjhfdlkdjhl
18. jún 2024

Netreba byt nahnevana, treba na tych diktatoch zapracovat a nespoliehat sa na priemer znamok. Diktaty treba trenovat, nie byt na konci roka prekvapena😉

belaanabela
18. jún 2024

Za mňa (Nie , nie som učiteľka 🙃muselo by mi...) priemer nepustí 2,22 je čistá, obhajitelna 2 !
Mňa takto demotivovali v škole stále, našťastie na strednej už plačky, riťolezky nemali šancu a začala som žiarit 💫 aj ja😀

stellariaaquatica
18. jún 2024

@dskjhfdlkdjhl súhlasím, priemer je len orientačný. Učiteľ si ma vedieť obhájiť známku, nie žiak.

stellariaaquatica
18. jún 2024

@belaanabela ale známku si ma obhajovať učiteľ nie ona. Pozri na jej známky, písomky 2-3-4, diktáty 3-5, písať nevie ale chce dvojku? Priemer môže mať aj 1.00, písomky vedela aj opísať, ale keď ten pravopis nevie tak ho nevie. Priemer je orientačný

deedol
18. jún 2024

ja som byvala ucitelka (nie SJ) a dala by som 2.
mozete poziadat o komisionalne preskusanie.

vilma7
18. jún 2024

Tak učiteľka.moze hodnotiť aj iné okolnosti, ako len známky, snahu, atď.
Ja si pamätám, že som mala z matematiky jednu 2 a veľa 1 a dala mi 2, že aby som nestratila motiváciu. Meriesili sme, nikoho to nikdy v života zaujímať nebude.

autor
18. jún 2024

@stellariaaquatica áno máš pravdu ale aj tak keď dám preč literatúru a sloh som pri 2,4. Kľudne ju mohla vyskúšať že či by si 2 obhájila alebo nie . .

erika5025
18. jún 2024

Ano priemer je 2.22
Ale učiteľ nemusí dat známku podľa priemeru
Viem,že ťa to mrzí aj naša mala 3 z fyziky na polroka našťastie si opravila
Vieš,že vám nejdu diktáty tak treba cvičiť a veľa písať

deedol
18. jún 2024

inak ked pozeram na tie znamky, tak aj z tych ciastkovych priemerov jej vsade vychadza 2, okrem tych diktatov (3,25). ale aj z nezaradenych (31/14 je 2,2...)