Akú prácu z domu robíte?

greta1035
1. máj 2023

Ahojte, som mladé dievča, ktoré má momentálne zdravotné problémy a zaujímam sa o prácu z domu. Je mi jasné, že nato aby som sa tým dokázala uživiť a našla si niečo poriadne budem musieť doplniť svoje vzdelanie.

Chcem sa opýtať dievčat/žien, ktoré s tým majú skúsenosť, čo robíte? A čo by mi pomohlo si takéto zamestnanie nájsť? Ďakujem za pomoc 🙂

buberova
1. máj 2023

Pozri si na profesii práce fully remote.. a sleduj aké požiadavky majú.. podľa toho budeš vedieť čo si potrebuješ doplniť..

greta1035
autor
1. máj 2023

@buberova ďakujem za pomoc 🙂

levandula7
1. máj 2023

IT analytik. pomôže ti sa vzdedlať v danej oblasti, poslať si CVčko a úspešne absolvovať pohovor.

greta1035
autor
1. máj 2023

@levandula7 je potrebné k tomu absolvovať nejaky kurz? Alebo ako to funguje?

mapypotkancek
1. máj 2023

@greta1035 ako si na Tom s cudzími jazykmi? Nadnárodné spoločnosti umožňujú pár krát do týždňa prácu z domu a niektoré vedia umožniť aj tzv. telework, teda že človek robí z domu a iba raz za čas ide do office. Väčšinou ale to neponúkajú hneď od prvého dňa, ale až po čase, keď sa človek otuka a aj osvedčí, teda že si môžete navzájom veriť. V nadnárodnej spoločnosti je základ minimálne mať angličtinu aspoň na úrovni B2, este lepšie je mať C1 a ešte jeden svetový jazyk B2/C1. Ak ideš entry level position, toto je základ, ak máš nejaké základné skúsenosti s administratívnou prácou, je to plus, takisto aj klasiky ako excel a pod., všetko ďalej je Tvoje plus. O slovenských firmách, čo umožňujú telework neviem, určite existujú, možno tu niekto napíše a doplní ďalšie možnosti

zuzina1988
2. máj 2023

ak vies cuzdi jazyk, tak doucovanie, preklady… alebo IT ma vela pozicii z domu. nemas sajnu o IT?? zaujimaj sa, zorientuj sa, pozri nejake zdarma webinare, a urad prace momentalne aj preplaca rozne kurzy. ale treba si uvedomit, ze gro kazdeho pokroku je samostudium.

christy1234
2. máj 2023

@greta1035 ja robím MLM 🙂