Akú prácu si nájsť, keď mám nízke sebavedomie?

24. sep 2023

Toto je pre mňa celoživotny boj . 😌Pracovala som s ľuďmi paradox je že ma to hrozne vyčerpávalo . Už samotná komunikácia občas mi robí problém. Myslíte že všetko je o zvyku ? Lenže ja mám 40r a niekedy ozaj robím kiksy. Ale snažím sa ako viem

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliki
24. sep 2023

Nájdi si dobrého psychológa, ktorý ti poradí.

anketkarka
24. sep 2023

A vzdelanie a prax máš akú?

melanta
25. sep 2023

Ak máš 40 rokov, vyčerpáva ťa kontakt s ľuďmi a bežne robíš v práci kiksy, tak naozaj najvyšší čas navštíviť psychológa, aby ti pomohol. Aby si si potom mohla hľadať prácu, akú budeš chcieť a nie si hľadať prácu podľa toho, kde prežiješ.

sissy27
25. sep 2023

prácu si hľadaj takú, na akú máš vzdelanie a v 40 hádam aj nejakú prax. Aj ja robím kiksy v práci, som len človek tak ako hocikto iný, ale viem si ich po sebe aj napraviť, či už sama, alebo v spolupráci s kolegami. Nie som neurochirurg, takže tie moje kiksy nikoho nestáli život a ani rozpočet firmy to nenabúralo.
A áno, práca s ľuďmi je často vyčerpávajúca, ale to tiež nemá nič spoločné so sebavedomím. Ak ti viac vyhovuje práca osamote, tak hľadaj niečo, kde ten kontakt s ľuďmi bude minimalizový. Ale opäť - je to v prvom rade o tvojom vzdelaní, šikovnosti a praxi.