Ahojte, vykonávate niektorá prácu z domu? Ak áno čo robíte?
Jeden cas som takto pracovala a spravovala som eshop, riesila zakaznicku linku.
@kajulqa47 prekladateľstvo (sestra)
Telefonický operátor pre callcentrum
sprava databaz, datovych kociek
@lubisvecko ako sa viem k takejto práci dostať?
@makakova no u mna to bolo ako slepe kura k zrnu, lebo byvala spoluziacka mala taky mensi internetovy obchod a potrebovala na isty cas s tym pomoct, kedze mala este aj dalsiu pracu. Ale inak neviem jak by sa dalo.
@kajulqa47 dispecer nakladnej dopravy
Robím kozmetiku, manikúru a pedikuru. Mám priestor v dome na to.a nejdem si vynachváliť
@kajulqa47 pracujem pre pôvodného zamestnávateľa v oblasti medzinárodných projektov plus online lektoring- pri dvoch malých deťoch na RD
@monik83 Ahoj mozes aj mne dat blizsie info ohladom tejto prace?dakujem
@simona92101 Ahoj mozes mi dat
blizsie info ohladom tejto prace?dakujem
pracujem ako programatorka, obcas sa ale mame ukazat v praci, aby sme nezabudli ako vyzeraju kolegovia 😀 takze nemam to 100% HO
PR - pisem tlacove spravy, dohadujem, editujem rozhovory, planujem fotenia,... vacsinu robim z domu, niekedy musim ist "do terenu" 😀
@blizenec79 a co konkretne ta zaujima?
@simona92101 To pracujes z domu?
@blizenec79 ano,staci pc,telefon a internet
Aktualne na RD ale uctovanie platieb a uctovnictvo.
@kajulqa47
Brat môjho muža je programátor. Iba občas (možno raz mesačne) chodí na firmu (skôr v rámci tím building).
Ja pracujem ako referentka a mám home office ako "benefit". Počas Covidu keď boli lockdown-y a opatrenia tak sme robili 100% z domu, potom sme sa striedali, že jeden týždeň doma / jeden týždeň na firme a teraz robím z domu iba raz týždenne (pondelky)
Ja sa venujem odbornym clankom, tvorba, preklad, korigovanie.
@kajulqa47 aktualne sice nepracujem (som na rd), ale inak programujem (mozem robit cisto iba home office)