Mozem poprosiť o nejake tipy mamky .ako si privyrábate z domu ?alebo popri dieťaťu aj keď ho nemáte kam “odložiť”?dakujem ☺️
@julka1982 ide o to, čo ponúkaš, väčšina žien, ktoré pracujú popri MD alebo rodičáku pokračujú v tom, čo robili pred nástupom na MD, len na HO. Prípadne doučujú, prekladajú, šijú, pečú, strážia iné deti a pod.
Ja som sa pustila do robenia nechtov. No chce to veľkú investíciu a veľa voľného času po večeroch kým sa učíš
Ja neponukam vlastne nič pretoze mám skončení zdravotnú strednú-asistent .keď som sa po rokoch chcela prihlásiť na výšku konecne sa nám pošťastilo babo .no narodila sa 500g a donedávna bolo kopec starosti -operácie nemocnice atd .mame sa už trochu lepšie a preto by som aj niečo už popri robila .lenže pri mojej škole a predošlých skúsenostiach (práca s pôžičkami dlhé roky,barmanka )možnosti veľa nemám .zato by som sa rada inšpirovala .alebo nejaký kurz spravila
@julka1982 možno starostlivosť o druhé dieťa, keďže miest v jasliach a škôlkach nie je a tuším sa dvaja aj ako keby dotácia
Nevieš jazyk, chémiu, matiku.... ? Môžeš doručovať online , kamoš si tak privyrába