Akú prácu riešite popri materskej?

julka1982
4. sep 2022

Mozem poprosiť o nejake tipy mamky .ako si privyrábate z domu ?alebo popri dieťaťu aj keď ho nemáte kam “odložiť”?dakujem ☺️

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evica17
4. sep 2022

@julka1982 robím z domu, prácu v odbore za Pc, stavebníctvo. Robím ale po večeroch 2-4 hodiny, cez víkendy viac, a dakedy aj cez deň keď deti spia.

julka1982
autor
4. sep 2022

@evica17 nato potrebujete mat nejaký odbor ,kurz ?

nelca0510
4. sep 2022

@julka1982 obávam sa,že musíš mať vyštudovanu VS. Nebudem písať,že je tu x diskusii o privyrobeni si. A čo vlastne vieš?

elizabet173
4. sep 2022

@julka1982 ide o to, čo ponúkaš, väčšina žien, ktoré pracujú popri MD alebo rodičáku pokračujú v tom, čo robili pred nástupom na MD, len na HO. Prípadne doučujú, prekladajú, šijú, pečú, strážia iné deti a pod.

sejbipi
4. sep 2022

Ja som sa pustila do robenia nechtov. No chce to veľkú investíciu a veľa voľného času po večeroch kým sa učíš

julka1982
autor
4. sep 2022

@sejbipi a zhruba aká investícia ?

julka1982
autor
4. sep 2022

Ja neponukam vlastne nič pretoze mám skončení zdravotnú strednú-asistent .keď som sa po rokoch chcela prihlásiť na výšku konecne sa nám pošťastilo babo .no narodila sa 500g a donedávna bolo kopec starosti -operácie nemocnice atd .mame sa už trochu lepšie a preto by som aj niečo už popri robila .lenže pri mojej škole a predošlých skúsenostiach (práca s pôžičkami dlhé roky,barmanka )možnosti veľa nemám .zato by som sa rada inšpirovala .alebo nejaký kurz spravila

danielahamar
4. sep 2022

@julka1982 možno starostlivosť o druhé dieťa, keďže miest v jasliach a škôlkach nie je a tuším sa dvaja aj ako keby dotácia

evica17
5. sep 2022

@julka1982 no ideálne vedieť robiť v Pc programe a áno odporúča sa aj nejake stavebne vzdelanie (n rysivanie ti stačí stavebná stredná,na statiku a iné už výška) . Ale v jednej firme u nás bral chlapík aj bez vzdelania,že on si zauci,lebo bolo málo ludi

evica17
5. sep 2022

Nevieš jazyk, chémiu, matiku.... ? Môžeš doručovať online , kamoš si tak privyrába

sejbipi
5. sep 2022

@julka1982 čisto len produkty a potrebné veci cca 300€. Tam nerátam stôl, stoličky, lampy. Záleží s čím chceš začať. Či s nejakou lacnejšou značkou a 5timi farbami. To dáš aj za 150€