Akú prácu by ste chceli robiť?

majulkab
13. mar 2013

Milé dámy, poďme si trošku posnívať, akú prácu by ste chceli robiť. Ja milujem kvety, rada by som robila niekedy kvetinárku alebo aranžérku. Už som rozmýšlala ako na to.

zuzi0911
13. mar 2013

@majulkab ja by som velmi chcela robt v zdravotnictve,no sen sa mi nesplni,ale nevadi.no co sa tyka mna tak asil en niekde v kancelarii bo mam problemy s chrpticou a nedoazala by som stat cely den alebo nejak moc rucne pracovat,aj ked asi budem nutena aj to vyskusat bo s robotou je to velmi tazke.

ekinkala
13. mar 2013

@majulkab ahooj moj sen bol robit v skolke po materskej ze tam rovno s malym nastupim vcera som bola prihlasit maleho do sukkromnej skolky a uplnou nahodou som dostala praaacu aj ja tak v pondelok nastupujeme obaja sa tesiiiiiim strasne to bol jeden s mojich snou .........takze je pravda ak clovek chce a tuzi tak to dosiahne

zuzulica
13. mar 2013

@majulkab Ja mám šťastie,ja robím prácu,kt.ma fakt baví,keď človek vie,čo chce treba ísť za tým. Len choď za svojim snom 😉

majulkab
autor
13. mar 2013

Keď som menila robotu tak som rozmýšľala či sa nepustím do podnikania, teda či si neotvorím to kvetinárstvo, lenže som si predstavila čo všetko by to obnášalo a koľko peňazí by to zhltlo tak som si hľadala robotu trošku pri zemi. Ale zatial sa tomu venujem tak relaxačne. Ale možno sa mi niekdo ozve, lebo mna vlastne našli cez workingpark, a tam som si dala svoju vysnenú prácu ako kvetinár, tak možno ma osloví nejaká firmy čo hľadajú kvetinárku. A ked nie tak si časom možno na to zarobím a môj sen sa stane skutočnostou

lubikan
13. mar 2013

ja zdravotnu sestru,ale uz je na to neskoro .......pripadne nieco,kde by som fakt pomahala ludom,hlavne keby to bolo take jednoduche,by som bola prezidentka a vsetci by ste (sme) sa mali dobre,kazdy by zil na urovni-nie v prepychu,ale na urovni... 🙂 🙂

anjelicek26
13. mar 2013

@majulkab - prax v kvetinarstve je urcite dobry zaciatok 🙂 Ja mam svoju robotu rada, menit nechcem, som spokojna, aj ked ma chytaju rucne prace uz dlhoooo, ale na to mam este asi prilis malo fantazie 😀 😀 Uvidime, co vymyslim na materskej 😀

cikyta
13. mar 2013

Ja som chcela maľovať,kresliť,aranžovať,robiť a písať knižky atd... bohužial, moji rodičia rozhodli inak a teraz je už poriadne neskoro ☹

majulkab
autor
13. mar 2013

bolo by úžasné keby si nás firmy vyberali podľa toho čo chceme robiť a nie podľa toho čo už sme robili. ak máte talent a nikto o ňom nevie, možno raz sa to zmení

something
13. mar 2013

som zachranarka a robota mi velmi chyba kym som doma na materskej, dufam, ze sa mi podari vratit..je to moja vysnivana robota a chcem ju robit aj nadalej...