Dobrý deň. Má niekto overenú prácu na doma, ktorá sa oplatí?Vopred ďakujem za každé info.
@tinka1709 bolo to tu uz milionkrat (asi milionkrat to tu este bude 😂 ) ale dobre platena praca z domu sa da ziskat vtedy, ked aj realne nieco vies robit (preklady z/do cudzieho jazyka, IT sektor, uctovnictvo / dane / mzdy, pravo, doucovanie…). A pozor, na nic z toho ti nestaci hodinka-dve denne “kym deti spia”…
Druha moznost je nieco vyrabat - ale to tiez musis byt sakra dobra aby ta to uzivilo, konkurencia je silna.
Za ziadne klikanie a pozeranie reklam 15min denne ta nikto nezaplati.
@klara351 pockaj teraz pridu otazky, ci na to staci kurz Java 1,2,3 :D
Otvor google a hladaj. Denne na mna vyskoci 10 ponuk na pracu z domu.
@milanemila Samozrejme, mne sa velmi pacia tie reklamy, programator za 3 mesiace, rovnako na seniora potom.
@mamamasama Ak niekto hlada pracu na MK, tak asi kvalifikacia zaostava za poziadavkami. Clovek, ktory je schopny samostatne pracovat z domu, je schopny si tu pracu najst na na portaloch, ktore su na to urcene. Tu najde maximalne mlm predaj.
@klara351 suhlas. Pracovny portal je preplneny ponukami aj pre slovakov. Staci ovladat anglictinu a reagovat v spravny cas na správny inzerat. Smutne je to, ze maminky na MK si myslia, ze home office rovna sa výplata bez prace. To si mysli aj moja svokra.😅 Ved ty si cely den doma s detmi. Ako, ze nenavaris? 👌😅
@tinka1709 je tu pár diskusii ,kde písali baby ,že píšu v erotic.chatoch ,alebo zoznamkach . A píšu aj ich muži z ich konta . Sú platené od počtu správ s dotyčnými ľuďmi .a nie jedna tu písala ,že má aj 500-1000€ mesačne .ine zas ,že nejakú stovku týždenne keď sa večer posnažia majú ..
Tak vždy je možnosť 😂🫣 hoci ja to považujem už cez čiaru mojej no go zone.
A áno .ja som doma pred pár rokmi napríklad po večeroch pri filme žehlila . Cca 5 rokov dozadu mi to vyšlo v hodinovke v priemere 6€. .k tomu som chodila upratovať jeden dom raz týždenne a finančne to bolo fajn .
Napríklad stráženie / opatrovanie detí.
Ja vysivam na uteraky, sijem tasky, vyrabam vianocne ozdoby.
@almia aku mas prosim ta tlaciaren?
@martinkatinka napíš mi správu prosím súkromnú...
@klara351 ani nehovor akoze tie “rekvalifikacne” kurzy niekedy fakt ludom vleju iba zbytocnu nadej. Muz mi minule hovoril, ako sa k nim hlasil chalan, co robil casnika a potom si spravil akoze nejaky kurz a zrazu chcel byt senior IT analytik 🙈 a este integracny, co fakt potrebujes technicky backround. Ja niekedy zasnem fakt.
@mamamasama presne, a mne zas svokra hlada pracu akoby som svoju nemala. Alebo reakcia mojej tety nato ze robim z domu “ Ved aspon muz Ti zarobi “ 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@milanemila čisto teoreticky je možné sa aj s týmito kurzami dostať do IT sveta ale! človek tomu musí venovať všetok svoj voľný čas. Lenže to si môže dovoliť len človek, ktorý nemá deti 😅. Ale jeden príklad programátora za 3mesiace poznám, momentálne už naozaj senior, len teda naozaj 8h v práci, 8h štúdia programovania + dobrý mentor na začiatku 🙈
@denkabemommy co robil predtym?
@milanemila
az tak zalezi natom co robil? ja som napriklad graficka, vysku mam VSVU a dost ma laka IT, v spojeni s grafickym dizajnom by to mohlo byt ok ale dost ma tato diskusia odradila :D
@klara351
@hendikep Zase az tak velmi nezalezi, co ten clovek robil predtym. Zalezi hlavne na tom, ci sa vie do toho dostat a ci ma realne predstavy. A teda, ze pokial clovek predtym nerobil nic v IT oblasti a urobi si mesacny kurz, tak z neho hned po ukonceni nebude senior developer s 3000 eur v cistom.
Pokial ta to zaujima a budes sa tomu venovat aj mimo prace, kludne chod do toho. My mame v praci kopu ludi, ktori vystudovali uplne ine odbory ako IT, zacinali ako testeri, pripadne sysapp a dostali sa dalej.
@katka3121 a v akej firme a co vlastne predavas?
@klara351 ale musela si sa to tiež naučiť v nejakom programe predpokladám.
@tinka1709 Ja z domu programujem. Oplati sa to.