Akú máte skúsenosť s predavačkami v Douglase?

20. aug 2023

Ahojte, aku máte skúsenosť s predavačkami v douglase. Nechcem sa nikoho dotknúť, určite majú predajnu politiku, ale som čoraz viac sklamaná z ich prístupu. Prídem s konkrétnou požiadavkou, napr, parfém v cenovej relácii 90e, 30 ml stačí, pretože som maniak a vždy si kupujem viac. Reakcia predavačky je,že mi ponuka všetko v minimálnej hodnote 130e. Keďže som asertivna, poďakujem a trvám na svojom cenovom limite. Nič sa nestane...ďalšia ponuka opäť vo vyššej cenovej relácii. Rozumiem, že chcú väčšiu tržbu, ale je to nenormálne vyčerpávajúce trvať na svojej požiadavke a odrážať ich pokusy. A je to jedno aj keď poviem konkrétny parfém, stále idú svoje. Ja viem, dá sa cez net, ale niekedy chcem nový parfém hneď, keď som na nákupoch. Zakaždým sa mi stáva to isté, že úplne ignorujú, čo hovorím a keď už teda odídem s tým, čo chcem, tak sa tvária kyslo. Mam takúto skúsenosť len ja alebo ste na tom podobne?

daniela2202
20. aug 2023

A niečo podobné sa deje aj v obyčajnej lekárni.. vždy ponúkajú to najdrahšie.. lebo majú z toho provízie 😂👎

oli18
20. aug 2023

Ja mam tiez negativnu. Nemali tovar na predajni, ale v eshope. Vobec mi neponukli moznost, ze mi ho objednaju. Az ked som sa na dalsi pokus na to sama opytala, suhlasili. Ziadna vlastna iniciativa.

petamich
20. aug 2023

nevidim na tom nic zle a nemam pre to tazke srdce - v restauracii mi tiez ponukaju aperitiv a zakusok, v McDonalde mi tiez ponuknu menu, v lekarni mi tiez ponuknu vyrobky, z ktorych maju proviziu...a mohla by som menovat x dalsich prikladov 🙂 ale ja som velmi asertivna a teda vo vacsine pripadov mi ani nic ine neponukaju, obzvlast, ked idem pre konkretnu vec

zuzubb007
20. aug 2023

@oli18 obchod douglas nema nic spolocne s ich eshopom douglas proste aj akcie su ine, zastresuju to dve rozne organizacie, nechapem toto ztazovanie, ked sa mi tam raz nepaci uz nepridem

aleshka_supermama
20. aug 2023

To isté aj marionnaud v Auparku, išla som si po konkrétny make up dior, samozrejme predavačka mi začala ponúkať o 20e drahší make up 5 min sa má snažila presvedčiť prečo si ten môj nemám kúpiť 🙈.
Pred predajňou ma čakali deti same mali kolobežky, tak jej hovorím kašlite na to dovidenia.
Išla som do Fannka úplne iný prístup predavačka mi aj zľavu dala 🤷‍♀️.

oli18
20. aug 2023

@zuzubb007 precitaj si nazov diskusie a potom reaguj, dobre?

lelluska
21. aug 2023

Asi záleží na koho natrafis?🤷‍♀️Ja tam nakupujem pravidelne a vždy keď potrebujem radu pristup super.