Ako zvládnuť prvý deň v práci?

Včera o 10:35

Ako ste zvladli svoj prvy den v novej praci? Ja v pondelok nastupujem prvy krat po skole do prace a mam strasny stres. Nerada som v nejakom centre pozornosti. Ked som si bola pre zmluvu tak vsetky moje buduce kolegyne vybehli na chodbu a prezerali si ma od hlavy po paty a nevedela som ako sa tvarit a co hovorit, bolo mi to neprijemne. Ako sa treba spravat v prvy den? O com sa bavit ak bude nejaky priestor medzi pracou? Je to moje prve zamestnanie na TPP tak ma berte s rezervou ze som z toho vystresovana a neviem ako sa spravat 😀

nyusika
Včera o 10:39

takto - to je iba tvoj pocit, ze ta vsetci sleduju a riesia.
v podstate nikoho natolko nezaujimas.
normalne nastupis, absolbujes potrebne skolenia a procedury, vybalis sa na svojom mieste a zacvnes sa postupne zoznamovay s kolektivom a pracou.

to jer vsetko/

doriiis
Včera o 10:44

Aj mňa čaká v pondelok prvý deň v novej práci.Len nie prvýkrát a nie po škole.
No buď normálna,taká ako si vždy.Na nič sa nehraj.
S cudzími ľuďmi aj v bežnom živote sa bavíš prvýkrát o tých istých témach.Kto si,odkiaľ si.Zeny sa pýtajú na mužov,deti,kto si,čo si.
Muži sa zvykavaju pýtať odkiaľ si a iné praktické veci.Ako chodíš do práce a tak.
Ničoho sa neboj.Dobre bude

vikusjk
Včera o 10:45

Spravaj sa prirodzene, bud proste sama sebou.

ysseba
Včera o 10:48

Máš pravdu, je to nepríjemné. Ja mám teda už ďaleko po škole a už som zopár zamestnaní vystriedala, ale stále sa v prvé dni v novej práci cítim nedobre. A to isté aj po materskej. Ale poviem ti, že najhoršie je to len dokým tam nenastúpim. Kým si to predstavujem. Už keď som tam, keď sa to už deje, tak už to beriem normálne, automaticky. Proste buď sama sebou, pozdrav, usmievaj sa a dobre to bude 🙂 Držím palce, to dáš

zic
Včera o 11:02

Podla mna su prve dni v praci tie najlepsie (okrem vyplatneho terminu 🙂 ). Vsetko je nove, zacinas z cistym stitom, mozes sa naucit nove veci, spoznat novych ludi)

zuzanita1609
Včera o 11:18

@zic tak tak. Keď som nastupovala prvý deň,ja vystresovaná,ale akonáhle som sa začala zoznamovať, predstavovať, kolektív no jedna radosť 😁. V prvé dni sa mi ani domov nechcelo. Není nad dobrý kolektív v práci,len treba byť viac prispôsobivý, zhovorčivý,aj vtipný a všetko pôjde ako "po masle".

llucciaa
Včera o 11:59

Bud sama sebou 🙂 Drzim palce 🍀