Ako zvládate zhon v práci?

21. júl 2022

Zvladate zhon v praci? Cim dalej je to horsie,my ludia sa len zenieme a vsetko chceme hned. Nemam cas na svoju pracu,lebo ludia chcu vsetko hned a jeden cez druheho. Zacinam sa v tom zamotavat,nestiham,som nepozorna. Priklad mam nieco rozrobene,do toho zavola dalsich xy ludi,ci uz maju hotovu zakazku. Sef potom tlaci na nas,ale nie je sanca vsetko spravit hned. Mam pracu,kde musim davat pozor aj na cisla a taketo nahananie vnasa do prace chyby a hlavne sa neviem sustrdit a rozhodovat akoby som mala zatemnenu mysel a neviem sa pohnut. Pritom svoju pracu mam velmi rada,len tieto nahanacky ma dost stresuju

missviolet
21. júl 2022

och, ako keby som seba citala. ja momentalne pracujem za 5 ludi :D bez prehanania, drnci mi v hlave, uz aj slova splietam, co skacem od pripadu k pripadu... a cukor som si namerala 3,0 takze moje telo to evidentne nedava

petronellla87
21. júl 2022

Ja keď som robila ešte na nákupe tak som si určovala priority takto: ako prvé som robila ulohy ktoré mi zabrali najmenej času, potom som robila to co chcel riaditeľ, potom tie co chcel vedúci nákupu, potom to co chceli vedúci iných oddelení atď... Tiež si pamätám tie stresiky keď došiel riaditeľ do kancľu a povedal ze mame 3 nové zákazky toto je urgent, toto urgentnejsi urgent a toto malo byt hotové vcera😀