Ako zvládate prácu v zahraničí, keď máte rodinu?

janeri151
21. máj 2016

Dievčatá viete mi niektoré poradiť či ste odišli pracovať ako opatrovateľky do nemecka a lebo rakúska a mali ste rodinu,deti,ako ste to zvládli a podobne Dakujem

tyelde
21. máj 2016

mama robí v rakúsku cez agentúru už roky, vraví, že ľutuje, že odišla, lebo rodina doma, domáce práce jej "stoja" (lebo my ich nerobíme dosť dokonale) a že sa tam cíti strašne sama a ide jej to na nervy...ale už do dôchodku vydrží 🙂

mawka
21. máj 2016

ja nelutujem, lebo som si vdaka tomu kopec veci vyriesila a netrpime nudzou, aj ked vyhra po financnej stranke to nie je zase nejaka ako si naivne okolie mysli, ze peniaze hadam vidlami prehadzujem doma. deti zvladaju, nasi mi pomahaju a mne to tiez lezie tam uz na nervy. pocitam tak do konca roka, do jari max. a skoncim. ale ako skusenost, nastroj ako si zarobit a zahojit sa je to fajn.

adika279
21. máj 2016

Ahoj ja by som bez rodiny neodisla urobila som tak kedmal maly 8mesacov naspat do anglicka vydrzala som to tri mesiace uz by som to nikdy neurobila

kacenka151
21. máj 2016

Skus vyskusat, ved vzdy sa mozes vratit 🙂

lenzdravo
5. aug 2022

ahojte baby. Mna by zaujimalo ako to bolo ked ste odisli a deti boli na sk. po socialnej stranke. Ci to je podla zakona vsetko ok ked su deti u starych rodicov a vy v robote v zahranici. Potrebujem odist nutia ma do toho financne zalezitosti . Inak ich neviem vyriesit iba odchodom za lepsov pracov. Na 5-6 mesiacov. Nechcem to na stalo. Mozno niekto povie ze som zla matka ale robim to pre deti. Aby bolo vsetko ok.