Dobrý deň, chcela by som sa informovať či sú tu ženy, ktoré si robili rekvalifikačny kurz masáže a vykonávajú činnosť doma.Mam jednu miestnosť izbu voľnú a idem pátrať či to je reálne, aké sú podmienky sprcha a pod....či hneď po ukončení kurzu, otvorení živnosti môžem pracovat z domu.Chodim na masáže pán to má v pivnici a nikde som si nevšimla sprchový kút, wc...kde by mi poradili na živnostenskom úrade?ďakujem
Prípadne, ak ste robili kurz prosím poraďte mi mesto názov firmy
To by si bolo treba zistiť, aj či nie je potrebná prax, pri niektorých činnostiach treba 2 ročná prax.
To skôr hygiena ti musí povedať že čo a ako, dakedy to bývalo tak že si musela mať samotný vstup do domu a iný do prevádzky. Tieto informácie by ti najlepšie povedali na hygiene. Neveim ale zvažovala si aj dotáciu s upsvar, ? Mohlo by ti to pomôcť pri rozbehu 😉
Zisti mám taký dojem že sa menil zákon a živnosť na masáže si môže otvoriť iba masér vyštudovaný v škole a nie kurzom.
Ja sama prevadzkujem masazny salon vo svojom rodinnom dome.Ale pivnicne priestory nie su na to uplne vhodne.Ja ho mam na prízmi.Podla praxe uvadzam ze sprcha je velmi dolezita.70% mojich klientov vyuziva sprchu.
@savoya dakujem za info😀si zdravotnícka či prešla si kurzom masáže.Ta sprcha je priamo v miestnosti či prešlo by mi, že ju mám vedľa v kúpeľni asi nie však?vyžaduje sa podľa hygieny tá sprcha?tento týždeň idem na úrady nech viem na čo sa pripraviť
Presla som si masaznymi kurzami.Sprcha v miestnosti s masazami nie je celkom vhodna.Zakaznik potrebuje sukromie.Sprchu mam oddelenu v inej miestnosti hned oproti mojmu salonu.
Ohladom sprchy a wc skor na hygiene. Alebo na tom zivnostenskom