Ahojte, síce nemám ešte pred sebov ani materskú. Ta ma čaká už čoskoro. Doteraz som robila ko predavačka v OC.... Tiež som aj vyštudovana a už teraz rozmýšľam, kam o 2 roky pôjdem pracovať, čo by ma tak asi bavilo... Ale ako to zistiť?
najprv pockaj na babo aby si zistila ako ta to bude bavit ☺️
@ona12 tak dieta/deti ti uplne zmenia priority. Velky skrt cez rozpocet ti moze spravit skolka, ak ti tam dieta nevezmu si v haji...
Tak isto potrebujes pracu kde budu mega tolerantny k OCR (deti su prvy rok v skolke stale chore, niektore iba soplia a mozu byt v skolke ale niektore maju horucky a musis byt s nimy doma)
Dalsia vec na ktoru treba mysliet je pracovna doba. Zalezi od tvojej rodiny, partnera ako pracuju oni, ci bude niekto schopny ist si po dieta do 16:00. Ak ano je to fajn, ak nie tak si musis najst nieco co je len do cca 15:30 (aby si stihala skolku aj s cestou)
Ono celkovo zena s malym dietatom ma asi najhorsiu moznu poziciu na pracovnom trhu, na to sa treba pripravit. Snad som ta neznechutila ale je to tak
@ona12 Asi nijako, iba skúšať. Ale môžeš si určiť priority napríklad či chces, čo nechceš a nájdeš aspoň odvetvie (samozrejme vzhľadom k praxi a škole)