Ako zistiť, aká práca by ma po RD bavila?

ona12
22. júl 2019

Ahojte, síce nemám ešte pred sebov ani materskú. Ta ma čaká už čoskoro. Doteraz som robila ko predavačka v OC.... Tiež som aj vyštudovana a už teraz rozmýšľam, kam o 2 roky pôjdem pracovať, čo by ma tak asi bavilo... Ale ako to zistiť?

nika3136
22. júl 2019

@ona12 Asi nijako, iba skúšať. Ale môžeš si určiť priority napríklad či chces, čo nechceš a nájdeš aspoň odvetvie (samozrejme vzhľadom k praxi a škole)

mogaa
22. júl 2019

@ona12 myslím že pri malom dieťati budeš skôr riešiť prácu s dobrou pracovnou dobou ako prácu ktorá by ťa bavila🙂

jana_eyre_2
22. júl 2019

najprv pockaj na babo aby si zistila ako ta to bude bavit ☺️

evittam
22. júl 2019

@mogaa Da sa oboje. A teda ja osobne by som nevedela robit nieco co ma nebavi, nenapĺňa...

lujza123
23. júl 2019

@ona12 tak dieta/deti ti uplne zmenia priority. Velky skrt cez rozpocet ti moze spravit skolka, ak ti tam dieta nevezmu si v haji...
Tak isto potrebujes pracu kde budu mega tolerantny k OCR (deti su prvy rok v skolke stale chore, niektore iba soplia a mozu byt v skolke ale niektore maju horucky a musis byt s nimy doma)
Dalsia vec na ktoru treba mysliet je pracovna doba. Zalezi od tvojej rodiny, partnera ako pracuju oni, ci bude niekto schopny ist si po dieta do 16:00. Ak ano je to fajn, ak nie tak si musis najst nieco co je len do cca 15:30 (aby si stihala skolku aj s cestou)

Ono celkovo zena s malym dietatom ma asi najhorsiu moznu poziciu na pracovnom trhu, na to sa treba pripravit. Snad som ta neznechutila ale je to tak